6gendergi
6gendergi (üye)
İstanbul / Firma

6gen Fotoğraf Dergisi 8. Sayı

6GEN Fotoğraf Dergisi 2010 yılının Eylül ayında bir grup arkadaşın fotoğraf adına bir şeyler üretebilmek ve amatör fotoğrafçılarla profesyonel fotoğrafçılar arasında köprü görevi görüp aradaki bağı daha da güçlendirmek isteği ile hayallerinden güç alarak yayınlanmaya başlandı. Kısa zamanda fotoğraf severlerin desteğini kazanarak, dergi çalışanlarının hiç kaybetmedikleri heyecanları ve yeni düşünceleri ile yoluna devam etmektedir.

Bu sayımızda da yine birbirinden değerli fotoğrafçıları sayfalarımızda ağırlıyoruz. Röportaj bölümümüzde; Nü fotoğrafçılık denildiğinde ilk akla gelen isimlerden olan Niko GUIDO ve sorgulayan, yaptığı işten çok zevk alan ve gecesini gündüzünü fotoğrafla geçiren bir fotojurnalist olan İlker GÜRER, bu keyifli yolculukta; göz alıcı fotoğrafları, hayata bakışlarıyla size eşlik edecekler. Portfolyo bölümümüzde; fotoğrafçılık konusunda iyi çalışmalar sunan ve durmadan kendini geliştiren, yenileyen arkadaşlarımızın bakış açılarını yansıttıkları çalışmalarına yer verdik.

Eğitim bölümümüzde ise Agah ÖNCÜL; fotoğraf için bir başlangıç noktası olan, ilkel ve yıllara meydan okumuş bir teknik olan “Pinhole tekniği” hakkında bilgiler ve fotoğraf örnekleriyle sizlere eşlik edecek.

Son olarak; Bu sayımızda da portfolyo bölümümüzde 6gen’e mail aracılığıyla ulaşmış ve dergimizde yer almak istedeiklerini belirtmiş arkadaşlarımıza yer vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizler de fotoğraflarınızı ve fotoğrafın sizin için ne ifade ettiğini bizlerle paylaşmak isterseniz bize ulaşabilirsiniz...


6GEN Fotoğraf Dergisi






#6gendergi' tarafından 02.08.2011 17:56:15 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 2 Ağustos 2011, 17:53 - İp: 85.***.**0.129