baharburcak
baharburcak (üye)
İstanbul / Amatör

60 Fotoğraf Çıkarabilceğim Konu Arıyorum

fotoğrafçılık dersi için 60 adet fotoğraf çıkarabileceğim konu arıyorum. Erzurumda yaşıyorum, öğrenciyim. ve konunun içeriği kar, çocuk, tarihi yapılar gibi klasik, veya çok genel bi kavram olmayacak. değişik fikirlerin sizden geleceği umuduyla yardımınızı istiyorum.

Tarih: 27 Aralık 2012, 21:13 - İp: 88.***.**4.235
sfkbay
sfkbay (üye)
Ankara / Amatör

Merhabalar,forumdaki fotoğraf galerisini incelemenizi tavsiye ederim,orada size fikir verebilecek değişik türde binlerce fotoğraf var.Mesela 60 adet fotoğrafı 5 veya daha üzeri gruplar oluşturarak yapabilirsiniz.Porte,çalışan insan,şehir hayatı,bitkiler,gündoğumu günbatımı,makro,siyah beyaz gibi birçok konu.

Tarih: 27 Aralık 2012, 21:37 - İp: 94.***.**6.228
evrendemir
evrendemir (üye)
İzmir / Meraklı

Bir bijuteri dükkanında ürünleri tek tek, toplu çekin, veya el sanatları imalatı yapan tornacı, semerci,kalaycı, vs... görüntüleyin
At arabaları toplu, tek tek yük taşirken çekin.

Tarih: 27 Aralık 2012, 22:25 - İp: 81.***.**4.6
mkarayama
mkarayama (üye)
İstanbul / Amatör

"Erzurum'un Bilinmeyenleri" gibi birşey olur sanki.
Çokça da fotograf çıkar.

Edit:: Daha doğrusu; Az bilinen veya çok bilinenlerin altında ezilip gün yüzüne çıkamamış olan şeyler.

#mkarayama' tarafından 28.12.2012 00:35:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Aralık 2012, 00:34 - İp: 94.***.**3.37
arkutbay
arkutbay (üye)
İstanbul / Amatör

Güzel bir sokağı anlatın 60 tane fotoğraf ile . Evleri , arabaları , kaldırımları , ağaçları , sokak hayvanları , dükkanları , esnafı , oturanları , sokakta oynayanları , sokaktan gökyüzü ve dükkanların içinden de kareler ile

Tarih: 29 Aralık 2012, 12:50 - İp: 176.***.**0.191
kisadevre
kisadevre (Objektif)
İstanbul / Meraklı

merhaba, yol konulu bir fotograf dizisi hazirlayabilrisin. 'ayiran birlestiren yollar' mesela. erzurumda askerlik yaptigim icin erzurum yollari bana cok sey hatirlatiyor

Tarih: 29 Aralık 2012, 22:59 - İp: 176.***.**8.37
  • 1