Fotoğrafçılık Forumları
Pratik Makro Fotoğraf Aydınlatma Sistemi
        Evinizdeki malzemeleri kullanarak pratik ve çok ucuza bir stüdyo kurabilirsiniz. Nasıl yapılacağı ile ilgili fotoğraflı bir anlatımı aşağıdaki linkte paylaşıyorum. 

http://www.fotozade.com/akademi/pratik-makro-fotograf-studyosu.html

reklam kokan hareketler bunlar arkadaşım. 

madem oraya yazdın burayada yazsanda burdan baksak.. 
niye oraya gidiyoruz? 

ayrıca o dediğiniz şeyden burda çok konuşuldu.  

2 konu açmışsınız 1 kilitlenmiş ayıp be bukadar olur derim 

Kendi hazırladığım bir blog yazısını ve faydalı bir blogu fotoğraf severlerle paylaşıyorum. Forum başlığıyla ilgisiz olmadığı için bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Benim çok işime yarayan, fotoğraf severlerin de çok faydalanabileceği bir teknik bu.  

Foruma link eklemek yasak değil. Herhangi bir ayıp göremiyorum. Forumdaki ilk girdime misafirperver bir karşılama yaptınız. Sanırım çok konu açmış olmanız size bu hakkı veriyor. Kimin ayıp yaptığını okuyanlar değerlendirsinler. 

Gereksiz bir polemik ama cevap yazmak zorundaydım. Faydasız ve kurallara aykırı bir girdiyse forum yöneticileri lütfen mesajımı silsinler.

oradaki bilgileri aynen aktarmanız daha mantıklıydı. kendi sitenizin reklamını yapıyorsunuz. burada çok konu açmak kimseye rep kazandırmıyor. remi arkadaşımızın açtığı konulara bakarsanız paylaşım nasıl yapılıyor öğrenmiş olursunuz
- 1
İlgili olabilecek konular
- 

Fotoğraf Koleksiyonu Nedir? Ve Nasıl Yapılmaz?14 Eki. 2025, 12:48 miratcenk 039814 Eki. 2025, 12:48
 miratcenk
- 

- 

Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü - Sokağın Son Masalı20 Ağu. 2025, 15:01 miratcenk 0120620 Ağu. 2025, 15:02
 miratcenk
- 

- 

Yapay Zeka Fotoğraf Oluşturma Nasıl Yapılır09 Ağu. 2025, 11:10 transfermatik 047009 Ağu. 2025, 11:11
 transfermatik
- 

Toplumsal Ahlak Mühendisliğinde Fotoğrafın Rolü06 Ağu. 2025, 14:56 miratcenk 070806 Ağu. 2025, 14:56
 miratcenk
- 

Görsel Diyaloglar/türk Fotoğrafının Hali Nicedir?07 Tem. 2025, 12:45 miratcenk 076525 Tem. 2025, 14:35
 sick
- 

- 

-