Fotoğrafçılık Forumları
İkinci El Paraflash
Merhaba. İkinci el, uygun fiyatlı paraflaş arıyorum. Araştırırken bütçemi aşmayan, gücü de uygun olan bir paraflaş buldum, ama bu konuda bilgim olmadığından sizden yardım istiyorum.
TIKLAYINIZ
Linkteki paraflaş hakkında yorumda bulunursanız sevinirim. Bana yeteceğini düşünüyorum. Bir tanıdığımın üretmiş olduğu ofis malzemelerinin katalog fotoğrafları çekilecek, bunlar genelde deri ve kumaş kaplı ofis sandalyeleri olacak.
Almaya değer mi?
değmez.
Biraz daha detaylı yorum yazsanız daha iyi olurdu En azından önerinizin sebebini yazabilirdiniz. Teşekkür ederim yine de.
Arkadaşlar çok uygun bir fiyata Metes 600W paraflash buldum, 10 yıllık ama temizmiş. Ne diyorsunuz, alınabilir mi? Metes'in kalitesinden şüphem yok, ancak 10 yıllık bir paraflash almaya değer mi, bilemedim. Gerçi fiyatı çok uygun, daha uygununu bulamam. İlk mesajımdakinden daha uygun diyeyim, yeteri kadar anlaşılır herhalde Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan acilen cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
metes servisi istanbulda ve iyidir.yalnız dijitalde 300 wat ilerisi bence fazla. ve arkasında güç ayar yeri olmalı.potansiyometreli ve kademeli olması çok önemli.flaş ne kadar çok pozlanmışsa yani poz çekilmişse detayları okadar güzeldir.ama elektronik devrede bir dalavere olmasın test eden bir fotoğrafçı olmadan alma.
Nasıl test etmeliyiz? Ben tek başıma gidip alacağım dersane çıkışı, çevremde de hiç tanıdığım fotoğrafçı yok. Kendim test etsem nasıl anlayabilirim bir sorun olup olmadığını? Gerçi satıcı da forum üyelerinden, seri ilanlarda gördüm ilanı. Sorunsuz ve bakımları yapılmış demiş. Metes de bana yakın, yerleri Zeytinburnu'nda. Oraya da gösterebilirim, ama aldıktan sonra haliyle.
Selam Fonzie, verdiğin linki daha önce incelemiştim, ancak buradaki paraflaşlar benim bütçemi aşmakta. Teşekkür ederim ilgine.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Portekiz'de 5. Piri Reis Kongre Kitabında Hikayelerim Çıktı
13 May. 2025, 18:32 serdar102
03413 May. 2025, 18:32
serdar102 -
-
Gölge Fanzin’den Bir İlk: Sanat Eleştirisinde Yz
07 Nis. 2025, 16:08 miratcenk
024107 Nis. 2025, 16:09
miratcenk -
-
-
Ekrem Çelebi Benide Düşün Benide Canlı Düğün Kaydı 2005
05 Şub. 2025, 14:25 prodersler
019805 Şub. 2025, 14:25
prodersler -
Ekrem Çelebi Yozgat Sürmelisi Dersini Almışta Ediyor Ezber
05 Şub. 2025, 14:23 prodersler
016805 Şub. 2025, 14:24
prodersler -
-
Ekrem Çelebi Duydun Mu Anam Düğün Canlı Kayıt 2005
28 Oca. 2025, 13:52 prodersler
016328 Oca. 2025, 13:53
prodersler -