Fotoğrafçılık Forumları
Altın Yüzük Çekimi İçin Işık Tavsiy
arkadaşlar alyans katalogumu kendim yapmayı düşünüyorum canon 350 d makinam var 28-300 lens üzerindeki makro çekim olacak biraz ışık ortamını en verimli nasıl yapabilirim özel box mı tavsiye edersiniz yoksa başka tavsiyesi olan varmı yardım lütfen!
        selamlar,  
yüzük  küçük bir meta olduğu için ,150 watlık  bir mini spot, bir kaç da saç sakal aynası  ve  yumuşak ışık için de  beyaz karton işinizi görebilir.Çekim yaparken  çok kısık diyafram kullanmayın.  bir kaç deneme ile   iyi sonuçlar albilirsiniz. 

sevgiler 

#thalassa' tarafyndan 25.04.2006 03:46:37 tarihinde düzenlendi. 

kardeşim teşekkür ederim son bir şey soracağım beyaz kartonu zemine mi koyalım yoksa etrafa ışığı yansıtacak şekilde dik konumda kaplayalım mı ve de tek spot yeterlimi?
        selamlar , 
tek spot yeterlidir , beyaz kartonu    yumuşak ışık  sağlayızcısı olarak  gölgeli kısımları yaydınlatmak için kullanacaksınız.. tabii ki aynaları da benzer   yansıtıcı olarak kullanacaksınız.  Bir kaç deneme  yaparsanız doğru sonuca varabilirsiniz. 150 watlık  minik spot  bu küçüklükteki materyaller çin yeterlidir. 

sevgiler                                    

bu tarz çekimlerde foto çadır kullanman şart.! işığı etfafından çift boxla ayarlıyabilirsin.aslında alttanda ışık iyi olur ama bölebi düzenek kurman zor. bence sen mesleki kaliten açısından bir sütüdyodan yardım al  

altin cekmek gercekten cok cok zordur. yani zor olan isi yapiyorsun, ilk önce isiklarini ayarlamam gerekir ondan box veya tas kullanmam gerekir
        arkadaşlar merhaba...Işık sistemleri konusunda yardımcı olabileceğimi düşünüyorum..Özellikle Işıklı Masa konusunda yeni çalışmalar yapmaktayım... 

Portatif ve kolay taşınabilir bir sistem üretmek üzereyiz... 

Tüm arkadaşların bilgisi için Web sitemi ziyaret edebilirsiniz...Ürünler Kendi Üretimimdir... 

www.atlwebtasarim.com 

saygılar... 

- 1
İlgili olabilecek konular
- 

- 

Güneşli Havada Dış Çekim Potre06 Tem. 2025, 10:57 ronaldo1727 039906 Tem. 2025, 10:58
 ronaldo1727
- 

- 

- 

- 

- 

- 

Ürün Çekimi İçin Beyaz Fon Perde Yerine Sotr Beyaz Güneşlik28 Eyl. 2023, 22:43 bombom95 0131528 Eyl. 2023, 22:44
 bombom95
- 

Dış Çekime Uygun Paraflaş Tavsıyesı05 May. 2017, 17:00 hjkjhy 1584509 Ağu. 2021, 17:51
 degisimfoto
-