Fotoğrafçılık Forumları
Tecrubeli Arkadaşlar Yardım..
Merhaba arkadaşlar makine alıyorum artık son aşamaya geldim bu forumuda iice araştırdım okudum hepinize ayrı ayrı teşekkürler fakat şimdi elde ettiğim sonuçlardan son bir düşünce olarak seçtiğim makinelerden hangisi alsam daha ii olur yardımlarınızı bekliyorum..
Canon eos 400d - Canon eos 450d
Sony Alpha 300 - Sony Alpha 350 - Sony Alpha 700
Bunları beğendim ama hiç kullanmadığım için tüm bilgilerim ahava kalıyor nikonu görsel olarak beğenmedim nedense çekemem onla fotoğraf içime sinmedi..
bu makinelerin dışında önereceğiniz makina varsa sölebilirsiniz nası bir şey istediğim seçtiğim makinelerden anlamışsınızdır şimdide teşkkürler..
bana sorarsanız canon 450d alın şu an da giriş seviyesi dslr ler içinde en iyisi. tabi yazdığınız makinalar içinde sınıf farklılıkları var sony a700 diğerlerine göre bir üst sınıfta ilk kez dslr kullanacaksanız onu eleyin derim.sony a 350 nin 14 mp olması sizi yanıltmasın bu fazladan megapixeller görüntü kalitesine birsey katmamaş aksine makine yavaşlamış. görüntü kalitesi olarak 450 d birinci sırada bence ama sony a300 ün de oynar lcd si ve iyi çalışan canlı ön izleme seçeneği var.
sonuç olarak bence giriş seviyesi makinaların en iyisi olan 450d yi alın bence
Araştırmaya gerenk yogg Pentax K10D
Amaç ve bütçe nedir?
- 1