geronimo06
geronimo06 (üye)
Ankara / Amatör

Sony T5 mi Nikon Coolpix S1 Mi?

Arkadaşlar merhaba,
Forumun yeni bir üyesi olarak sizlere bir sorum ıolacak, objektif cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim....
sizce Sony T5 mi almalıyım Nikon S1 mi?

Tarih: 1 Şubat 2006, 11:56 - İp: yok
erkan07
erkan07 (üye)
İstanbul / Amatör

ewt ben de almayı düşünüyorum bir de canon ixus 50 var
ama ben de daha karar vermiş değilim
onu da bir incele derim
kolay gelsin

Tarih: 20 Nisan 2006, 01:12 - İp: 160.***.**4.100
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Merak ediyorum bütçeni zorlarmısın diye.T7 neysede t9 çok güzel.Üzerinde titreşim önleyicisi ve 1cm makro çekim yeteneği barındırıyor.İllaki bu 2 model arasında seçim yapacağım dersen,ikisini de kullanmamakla birlikte,sony'nin görüntü kalitesini ve inceliğini göz önüne alarak tercihimi bu yönde kullanırdım ben olsaydım.

Tarih: 20 Nisan 2006, 01:18 - İp: 85.***.**1.133
eserburak
eserburak (üye)
Yurtdışı / Meraklı

Arkadaşlar bir yerde Sony T5 buldum 2 gün önce, fiyata inanamazsınız

300 YTL dyor adam... Ancak ne kutusu var, ne şarz cihazı... Bit pazarı gibi bir yer, aleti elime alıp baktım, bayaa kaliteli bir şeye benziyordu, ne çiziği vardı, nede görünür bir bozukluğu... Kullandım, resim falan çektim hiçbirşeyi yoktu... Sonra Teknosadaki indirimli fiyatının 650 YTL olduğunu görünce çok şaşırdım

R1 alıyor olmasam alırdım şimdi gidip, isteyen arkadaşlar olursa onlar için alabilirim, almak isteyipte Mersin'de olan varsa adreste verebilirim... Adam anlamıyor zaten makineden, özellikleri ne bunun dedim? Sadece megapixel değeri söyledi, ben anlamam böyle satıyoruz dedi... Dediğim gibi kendinden ve pilinden başka hiçbir şeyi yok...

Pil için şarz cihazı sordum, bana şarz cihazı gösterdi 3 YTL ye, taktım cidden pil şarz oluyordu... Ama ne kutu var, ne kullanma klavuzu, ne de başka bir şey... Sanırım çalıntı... İlgilenen varsa yardımcı olabilirim, gerçi çalıntı mala karşıyım ama eninde sonunda satılacak yani, biz almazsak başkası...

Tarih: 20 Nisan 2006, 03:34 - İp: 85.***.**1.131
mehmetklyr
mehmetklyr (üye)
İstanbul / Amatör

Ağlayanın malı kimseye hayır getirmez...

Tarih: 20 Nisan 2006, 04:33 - İp: 81.***.**0.152
eserburak
eserburak (üye)
Yurtdışı / Meraklı

Haklısın mehmetklyr,

isteyen varsa satıldığı yeri söylerim, çalıntı mı değil mi bilmiyorum ama bana öyle gibi geldi... Arkadaşa katılıyorum sonuna kadar ''ağlayanın malı başkasına hayır getirmez''...

Keşke kimse tenezzül etmese çalıntı mallara da hırsızlıklarda olmasa, en azından biraz daha azalsa... Geçenlerde bir arkadaş stüdyosunun soyulduğunu söylemişti forumda, binlerce dolarlık makinalar gitmiş, ben cep telefonum çalındığında bile nasıl üzülmüştüm, Allah bilir arkadaş nasıl üzülmüştür... Allah ıslah etsin bunu yapanları, ıslah olmayanlarıda mahvetsin...

Tarih: 20 Nisan 2006, 05:47 - İp: 85.***.**1.131
  • 1