Fotoğrafçılık Forumları
Sigma Sd 10
Arkadaşlar bu makinayı bilen varsa biraz yardımcı olsun. gerçekten 10 mp mi yoksa interpalasyornmu. İyimidir kötümüdür. kalim pil kullanıyormuş. Kaç çekim yapıyor.Tavsiye edermisiniz.Fotoğrafları nasıldır.
ceko, gorkemkgo onu kastetmiyor.. tabii ki hasselblad, mamiya ve leica bu iste devler.. ama iste dslr konusunda da canon ve nikon devler.. en azindan dunyada en cok satilan makineler.. tabii en cok satiliyor olmalari, en iyi olduklarini gostermez; ama ileride elinden cikarmak isterse pazarbey sayet, kolaylikla satabilmesine yarar nikon veya canon olmasi, oyle degil mi?..
..
......
bayraminiz kutlu olsun arkadaslar.. [>:D
pazarbey, soylemeyi unuttum; tamron 90mm kaca diye sordun degil mi?..
cok pahali sen alamazsin.. o yuzden bosver..(gaz gibi oldu mu?..
)
en iyi değiller ama çok satıyolar ve daha pahalılar diye onları almak gerekiyor dimi dadanagast. Söylediklerini düz mantığa vurdum Birde alım satım işinden para kazanmak istiyorsa gayrimenkul veya otomobile yatırsın parasını, fotoğraf makinesine değil. İster canon ister nikon isterse hassalblade olsun her makineyi oldukça zararına satarsınız, asla kar edemezsiniz.
dogru tabii..
kar etmek icin makine alinmaz.. ama arsa ile de fotograf cekemezsin ceko..
Bu mevzu baya hoşuma gitti benim ya. Ne güsel teknoloji tartıştık, araştırdık, birbirimizi yedik, gıcık aldık, sinirlendik... ama en sonunda yine apışıp kaldık. Bu ne demek; geyiğe vurma vakti geldi demektir. 10 sayfa oldu nerdeyse yeter bu kadar
Bu arada REZA'nın röportajını mutlaka okuyun güsel konuşmuş adam
Alırım alırım bugün kavgasını bile ettim.
Neden hiçkimse Kodak'tan bahsetmiyor?
Kc bilir kodak yok bu sınıfta.Varda yok yani.Canon nikon, konicaminolta, pentaks, olylpus.Japon yani.Amerikalılara yer yok piyasada.
İlgili olabilecek konular
-
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171806031 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0130927 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-