netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sevgili Erhan,Kaptan,,Enis,Kadir,AS,Ulyses, ve Endorf çok teşekkür ederim. Hepsi sizin sayenizde oldu.

As ayrıca ben de seni tebrik ederim. İstanbul'da bizim yapabileceğimiz bir şey varsa (Katılım,oylama vs) lütfen bildir. Seve seve gideriz.

A.Erol, Babasının oğlu. Pek de yakışıklı Maşallah.

Arkadaşlar bu Çanakkale Grubuna dikkat. Tam kirli çıkılar vallahi. Baksana daha neler varmış

Hünerli eller iş başında

Tarih: 4 Aralık 2007, 14:14 - İp: 85.***.**6.80
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

fatih abi, düzenlemeler de fotoğraflar da çok güzel. hangisi montaj hangisi değil belli değil..

özletme kendini fazla, hep burada ol
yorumların için ayrıca teşekkürler..

ahmed abi, mesaj attım özelden

Tarih: 4 Aralık 2007, 16:36 - İp: 85.***.**2.5
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

AS,tebrikler bence 6000 foto arasından 2 fotoyla ilk 20 bile oldukça büyük başarı.Ama hala ilk sıra için şansın var o da olur umarım.

Komutan, hanım GS li galiba.Kek seninde katkılarınla cok iştah acıcı durmuş.

Kadir cekimde yaptıgın hdr yi begendim.Renkler güzel oturmuş.

Foxfo, değişik bir çalışma olmuş.

Tarih: 4 Aralık 2007, 16:37 - İp: 193.***.**5.60
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

sinan abi insan bunun için ne kadar zahmet çekildiğini görse yemeye kıyamaz sarı kırmızı olması ayrı bi güzel tabi

Tarih: 4 Aralık 2007, 17:11 - İp: 62.***.**2.185
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Ben FB liyim, dolayısıyla hanımda FB dışında bir alternatifi Milli Takım var
aslında kekinde hikayesi ilginç. Kırmızı-Beyaz bir kek ypıcakmış ama, pandispanyadaki yumurta (köy yumurtası olabilir) sarartmış, sosun rengide leylak gibi olmuş, sonuçta ortaya hesapta olmayan bir renk pasta çıkmış...

Tarih: 4 Aralık 2007, 17:36 - İp: 85.***.**5.89
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Bu gün yağmurlu bir hava vardı Mersinde. Bende redynamixle güzel şeyler çıkabilir diye düşündüm. Bu pek net olmamış, ama kompozisyonu çok sevdim.

Tarih: 4 Aralık 2007, 17:55 - İp: 88.***.**7.80
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Tarih: 4 Aralık 2007, 17:57 - İp: 88.***.**7.80
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Tarih: 4 Aralık 2007, 17:58 - İp: 88.***.**7.80
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Tarih: 4 Aralık 2007, 18:01 - İp: 88.***.**7.80
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

komutanım, pastadaki emek muhteşem.. ilk fotoda gölge olmaması pek hoşuma gitmedi fakat ikincide ışık gayet güzel ayarlanmış. fakat tek sorun pastanın sağ tarafı alan derinliğinin dışında kalmış. eline sağlık

ahmed abi, bi cvp daha rica edicem..

kemal abi, bak ne güzel oldu, demek ki k10d nin böyle bir sorunu yokmuş çok sevindim senin için..

bu arada sonran bir önceki fotoğrafın en güzeli bence. ilki de çok etkileyici.. çok iyi işler çıkartmışsın.
ellerine sağlık.. 14mm konuşmuş resmen..

#sdtyrdkn' tarafından 04.12.2007 18:57:07 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 4 Aralık 2007, 18:39 - İp: 85.***.**2.5