netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

hahahahah komutanım, doğru söylüyorsun. oya'nın eğitimli gözü çok harika işler çıkartıyor.. allahtan makinayla geçirecek çok fazla vakti olmuyor.. yoksa papucumu dama attırır wallahi

alper abi, değdiğini söyledin, bu da bana yeter ama çok güldüm yazdıklarına, çok hoşuma gitti.. yengeye sorumluluğun bende olduğunu, özür dilediğimi iletirsen sevinirim..

italya'ya gitmeden sizin oraya bir uğrasak çok güzel olacak sanırım

bu arada amati/ahmed abi yakınlarda dağda dediğini çekmişti, çok güzeldi.. ben de aynısından istiyorum

Tarih: 29 Kasım 2007, 17:52 - İp: 85.***.**5.39
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

ne yaptığımı bilmeden, hertürlü dijital manüple yaptım...

Tarih: 29 Kasım 2007, 18:17 - İp: 85.***.**5.89
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Valla sinan abi hiç fena fikir değil Nasıl ama evlilerin ne kadar hoşuna gidiyor demekki bütün evlilerin bir vize sorunu var sanırım Ben gönülden destekliyorum seni sinan abi Ama bu sefer sanırım hakkatten bir ducatoya ihtiyacımız olabilir hatta bir tanede yetmeyebilir.. Bu arada resimler güzel....

Alper seninde resimler nefis özellikle ikili olandan ilki çok güzel tebrkler....

Tarih: 29 Kasım 2007, 18:35 - İp: 85.***.**3.117
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

sinan abi fotoğraflar resmen coştu.harika

Tarih: 29 Kasım 2007, 19:57 - İp: 195.***.**1.39
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

Sevgili Arkadaşlar; uzun zamandır iş yoğunluğundan foruma girememiştim bir de baktım gezi düzenlenmiş, gidilmiş, gelinmiş ve tadı halen devam etmekte. Sizlere katılamadığım için çok üzüldüm gerçekten, buradaki dostluğun çapını genişletmişsiniz, inşallah bir dahaki sefere ben de aranızda olurum.
Gelen fotoğraflar çok güzel olmuş herkesin ellerine sağlık.. Bu arada yeni arkadaşlar da katılmış aramıza O 'nlara hoşgeldiniz aramıza diyorum. Fotoğrafları tek tek ayırt edemeyeceğim hepsi çok güzeller ama
sevgili avs 'nin "günaydın",
sevgili komutan 'ın "kapı" ve "yalnız kayık",
sevgili onixon 'un "kadraj ararken deklanşöre bastığı" ve "ayışığındaki 2 kayık",
sevgili realfriend 'in "sokak arası",
sevgili weary 'nin eğik kadraj kayık",
sevgili sedat 'ın tek kayık",
sevgili fhakgüder'in amati 'yi (sanırım amati 'ydi) duvar dibinde yakaladığı,
sevgili alperozkok 'ün "dalton mantarlar" ve "dalga dalga",
sevgili foxfo 'nun "üstadlar toplantısı" ve "Adnan Erol"
fotoğrafları bir parça daha öne çıkanlar..
bu arada sevgili erex 'in her zamanki netliğine ve renk canlılığına hayran olduğum fotoğrafları

Tarih: 29 Kasım 2007, 21:00 - İp: 88.***.**7.228
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

değişik bakış açısı (90 derece)

Tarih: 29 Kasım 2007, 21:15 - İp: 88.***.**9.204
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Sevgili Adnan

Tarih: 29 Kasım 2007, 21:44 - İp: 88.***.**8.34
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

tapuyu reslim edince vize sorunu oluyor tabi ama sağolsun hanımlarımızdan yana şanslı olduğumu bu gezide gördük, katılımda evli arkadaş sayısı oldukça fazla idi...

teşekkürler Ömer, CS3 verdiği çoşku...

Teşekkürler endorf, senide birsonraki gezimizde aramızda görmekten çok keyif alırız...

Adnan abi 90C, 90'na atılan gol gibi olmuş...

Tarih: 30 Kasım 2007, 00:30 - İp: 88.***.**3.217
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Onixon, epey kare çektim, lakin sizinkilerin arasına yakışanını bulmakta zorlanyorum.

Sevgili Shn58 ve Ironsailor merhaba.

Avs, teşekkür ederim. bende sigma 10-20 var, arada bir kullanıyorum. Yapraklı yol fotoğrafında renkler ve kadraj çok hoş olmuş, eline sağlık.

Sevgili Komutan' ım, gölün üzerindeki sis ve ışığın uyumunu uzun pozlamayla çok iyi yakalamşsın. Eline sağlık.

Alperozkok, beklediğinize değmiş. Her iki kare de müthiş.. eline sağlık. 70-200 ile olmaz ama geniş açıyla gökyüzündeki renkleri de kadraja alan kareler de çekmişsinizdir umarım.

Sevgili Selahattin abi (müsade ederseniz, ben de AĞABEY demek isterim) merhaba. epey çekim yaptım ancak, sıcak, nem ve yorgunluktan dilim bir karış dışarıda dolaşmaktan, etraflıca düşünülerek çekilmiş fotoğraf pek yok malesef.

Bu yüzden yükleyeceklerimin çoğunda, pek fotoğrafik değer olmayacak, bu nedenle kusuruma bakmayın lütfen.

Endorf hocam, teşekkür ederim.

Sevgili Adnan, ben de senin bu hem fotoğrafa hem de hayata değişik bakış açılarına (90 derece) bayılıyorum.

Arkadaşlar, bu yavru köpeklerin fotoğraflarından mutlaka yüklemenizi rica ediyorum.

18-50 nin makro testi.. Şaka, sonra Ahmed Hocam ciddiye alır , sadece orkide bana değişik geldi. Yaprağın ucunu uçurduğumun farkında bile değilim.

#erex' tarafından 30.11.2007 08:23:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 30 Kasım 2007, 02:19 - İp: 88.***.**3.59
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

valla abi 2.ci foto güzel bir enstantane :=)

Tarih: 30 Kasım 2007, 08:52 - İp: 88.***.**3.43