netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

Tarih: 5 Kasım 2007, 13:16 - İp: 88.***.**2.181
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Yiğitgüç çok güzel doğa fotoları eline sağlık. Kara yolları çalışıyor, çizgileri de yeni çizmişler anlaşılan.İçinde yol olan fotoları hep çok severim.

Tarih: 5 Kasım 2007, 13:47 - İp: 85.***.**5.245
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Avs, Yiğit elinize sağlık.

Yiğit hava berbattı, yağmurlu ve sisli bir havaydı.

Tarih: 5 Kasım 2007, 13:49 - İp: 212.***.**7.114
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

camoka,teşekkürler..

Tarih: 5 Kasım 2007, 13:50 - İp: 88.***.**2.181
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

yiğitgüç eline sağlık.ne güzel memlekette yaşıyosun

arkadaşlar pentaxworld'de en beğenilen fotolar içinde ne kadar çok fotoğrafımız varmış forum olarak.belki yeni değil ama ben yeni gördüm.tebrik ediyorum hepinizi darısı başımıza

Tarih: 5 Kasım 2007, 13:50 - İp: 62.***.**2.185
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

camoka,teşekkürler..

Tarih: 5 Kasım 2007, 13:51 - İp: 88.***.**2.181
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Onix sen bu mimari çekimlerle Pentax World'ün Kasım ayı yarışmasını kesinlikle götürürsün. Peşinen yazılayım. Uzaktan kumanda benim. Daha rahat çekim yapmak istersen sana başka önemli bir camide çekim için bir kıyak yapabilirim.

Tarih: 5 Kasım 2007, 14:00 - İp: 85.***.**5.245
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili yigitguc Allah analı babalı, sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin...

Kim demiş dünyanın 7 harkikası diye ! "Serkan 8. harikasın "

genel olarak eleştiri ve güzel kare anlamında sayfa o kadar ilerlemiş ki... ben biraz uzak kaldım...

bu kadar güzel kelimelerin ve karelerin üzerine ne desek hangi resmi koysam hükümsüz olacağı için Sevgili Ahmed için dogum günü için eşimin yaptığı kurabiyelerin resmini koymak istedim...(Kurabiyelerin elma olmasının da bir ince detayı var) Nice mutlu senelere sevgili Ahmed...

Tarih: 5 Kasım 2007, 14:05 - İp: 85.***.**5.89
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sağlık içinde nice yıllara ahmed. [>:D

Tarih: 5 Kasım 2007, 14:19 - İp: 85.***.**5.245
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

@Onixon, son fotoğraf (gökyüzü)

@erex, teşekkürler. Şu actionların nasıl kullanıldığını bir türlü anlayamadım yalnız. Action klasörüne attım ama çıkmıyor ps içinde.

@acemi, yiğitgüç güzel kareler. Sonbahar fotoğraflarının tadı başka gerçekten.

Tarih: 5 Kasım 2007, 14:40 - İp: 88.***.**9.64