Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
merhaba arkadaşlar, yazdan bu yana neredeyse makinemi hiç elime alamadım desem yalan olmaz.hergün yazdıklarınızı okuyorum, yani sizleri ve yaptıklarınızı takip ediyorum .fotograf çekemememden mütevellit muhabbetlerinize
iştirak edemiyorum(bu arada bugün osmanlıca ruhum pik yapmış durumda).sebebini soracak olursanız allah nasip ederse 10 güne kadar baba olacağım ve eşimi bir an bile yalnız bırakamayışımdır.malum; yemek, bulaşık, temizlik, hepsi üzerime kaldı diyebilirim..
bu arada ahmet ve sedat arkadaşlarımızı başarılarından ötürü yürekten kutluyorum..
sitedeki herkezi güzel fotograflarından ötürü tebrik ederim..
yazdan kalma birkaç fotomu paylaşmak isterim..
@yigitguc, bebeğinizi şimdiden tebrik ederim. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.
sevgili melrock,çok teşekkürler..
Yiğitgüç Allah inşallah sağlıklı,hayırlı,nurtopu gibi bir bebek nasip eder. Analı babalı büyüsün, Şimdiden tebrikler.
Yakında bebek fotoları ile şenlenecek topik.Yiğitgüç seni ve eşini şimdiden tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün ve acısını göstermesin.
sevgili drk_m,teşekkürler..
sevgili camoka,çok teşekkür ederim..
sevgili yigitguc güzel haber, tebrikler. allah analı babalı büyütsün.
sevgili endorf,sağolasın..
yigitguc abi hayırlı olsun =)
HDR 'ye merak salanlar için güzel bir PS plug-ini veryim , alet çantamdan dayanamadım :=)
REdynmix
İlgili olabilecek konular
-
Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü
18 Haz. 2025, 17:21 miratcenk
019218 Haz. 2025, 17:22
miratcenk -
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?