Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Barış kardeşim allah kolaylık versin. Şu Gölyazı'ya bir kere bile gidemedik. Arkadaşlar tozlu yol yaptılar
Haydi bakalım organizatörler işbaşına. Kalkıyor.. Gölyazı,Yedigöller,Longoz ormanı, yok mu müşteri.
bariss, gerçekten aynı dosyayı mı yükledin iki siteye de?
İlkinde renk tonu diğerine göre daha kırmızı, yazılar bulanık,
ikincide yazılar net, özellikle gökyüzündeki kırmızılık kahverengiye dönüşüyor.
bende oyumu gönderdim tuzumuz olsun hamsikoy kazanirsan ciltli halini isterim
yüklenen fotolar çok güzel sayamayacagim tek tek harikas1n1z arkadaslar
bronsit oldugum icin tatili evde geçirmek zorunda kaldim
kitap da wolwarin'e gitti
Arkadaşlar Cumhuriyet Bayramımız herkese kutlu olsun.
Uğur sana da geçmiş olsun.
Arkadaşlar bir süredir vatan hainlerinin Askerlerimize düzenledikleri saldırılar nedeniyle içimden ne fotoğraf çekmek geliyordu nede buraya fotoğraf yüklemek.
Ancak Cumhuriyet Bayramımız münasebetiyle bugün Aydın'da yapılan törenleri izledim.
Orada çektiğim fotoğraflardan bazılarını buraya yükleyeceğim.
Fotoğrafları sanatsal açıdan bir şey aramadan sadece bayrağımızı ,askerlerimizi,çocuklarımızı fotoğraflamak ve Aydın daki törenlerde yaşanılanları sizlere aktarmak için paylaşıyorum.
Fotoğraflar jpeg çekilip kadraj düzeltme ve usm dışında başka bir işlemden geçmemiştir.
Arkadaşlar geçen hafta çektiğim kız kulesi fotoğraflarından biri.Bugün dışarı çıkmadığımdan can sıkıntısından fotoğraf yüklüyorum.Umarım başınızı ağrıtmadım.
Evet hamsiköy ikiside aynı.
2 siteye daha yükledim karşılaştırma amacı ile 4 ü de birbirinden farklı ama aradığımı bulamadım malesef.
Demekki sorun bende değilmiş buna sevindim.
Serkan pm attım bakarsan sevinirim.
bariss bu tespitin ilginç.En iyisini bulduğunda bizede bilgi ver ,bizde oraya yükleyelim fotoğraflarımızı.
İlgili olabilecek konular
-
Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü
18 Haz. 2025, 17:21 miratcenk
017718 Haz. 2025, 17:22
miratcenk -
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky