Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
evet abi, taksimden dönüyordum.. kadıköy civarlarındaydı, ben heyecandan ne yapacağımı şaşırmıştım zaten fotoğrafı çekerken.. herkes iniyordu, allahtan istediğim gibi 1 tane kaldı elimde.. :D
çok teşekkürler..
bu arada dikkatinizi ve bilinizi çok taktir ediyorum bu konuda örnek alınabilecek birisiniz kesinlikle.. haliyle bu bilgi sadece bir alan üzerinde olmuyor, fotoğraflara da yansıyor. kız kulesi fotoğraflarınız ortada..
tekrar tebrikler, aklıma yer etti iki fotoğraf da..
Ehmm yaw şimdi tırstım biraz bizim makinanın bayoneti kaç kg çekiyodu ki? lens 1kg çekiyor. Bilen birisi bilgilendirirse çok sevinirim.
arkadaşımın çekiminde verdi az PS'de oynadım,iyi seyirler
3-5 kere resize oldu bozulmaları kayde almayın.
#onixon' tarafından 06.10.2007 22:07:22 tarihinde düzenlendi.
sdtyrdkn , camoka tam bir İstanbul aşığı.Anlatımı ve genel kültürüyle bu topiğe çok ayrı renk katıyor.
Bir hafta sonu İstanbul buluşmasından bahsediliyordu,nasıl bir şey olacak.Benim gibi acemilere de açık mı bu buluşma,bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Sevgili camoka,kızkulesi gerçekten çok hoş bir fotoğraf. elinize gözünüze sağlık.
dark_m, tekrar güle güle kullan.
Komutan
Sedat iki dehşet fotoğraf ağzım açık bakıyorum.
Kad_ir güle güle kullan.
Arkadaşlar teşekkür ederim.Hep beraber öğreniyoruz .Topiğe üye insanların kalitesi ve samimiyeti beni çok mutlu ediyor.Buradan çok güzel dostluklar çıkmaya devam edecek.
Kadir katılabilen herkese açık olacak. Yer zaman belli olunca buradan duyururuz.
Serkan melekler tekrar sahnede.
Merhaba netfotograf.com müdavimleri,
kusura bakmayın abi abla olayları çok o yüzden
böyle üsluplu konuşmak istedim.
Çekilen fotoları ve yapılan yorumları inceleyerek
K10D de karar kıldım.
İlk makinam sayılır, sizlerden öğreneceğim çok şey var.
Öncelikle aldıklarımı yazayım,
Pentak K10D
17-70 f:2.8 Sigma DC Lens
50 mm SMC Pentax-A f:1.7 Lens
Transcend SD 2Gb 150X Hafiza Karti
Cokin U.V Filtre
Hama tripot
Ne dersiniz doğru başlamışmıyım?
cokin uv dışında güzel başlamışın,
onun yerine heliopan veya B-W polorizer daha güzel gider
camoka abi :D azda stüdyolara girelim malum önümüz kış =)
Kobak 1 aramıza hoş geldin. Ekipmanı çok isabetli kurmuşsun.Sonrası için acele etme.Eğilimlerin iyice ortaya çıksın ondan sonra daha amacına yönelik olarak takviye edersin.
İlgili olabilecek konular
-
Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü
18 Haz. 2025, 17:21 miratcenk
012818 Haz. 2025, 17:22
miratcenk -
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky