netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

saolun [>:D:D

Tarih: 1 Ekim 2007, 21:32 - İp: 88.***.**4.207
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

kırmızı güzel konu..güzel bir dudak lazım.ben bir angelina yı arayayım bayramda gelsin.

Tarih: 1 Ekim 2007, 21:34 - İp: 85.***.**7.221
magggma
magggma (üye)
İstanbul / Amatör

as
bu ay fotoğrafı çoook güzel yav ben neden çekemedim acaba !!!

Tarih: 1 Ekim 2007, 21:48 - İp: 85.***.**8.79
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

onixon tebrikler.

Tarih: 1 Ekim 2007, 21:53 - İp: 88.***.**4.157
magggma
magggma (üye)
İstanbul / Amatör

onixon
bu yarışma olayına pek vakıf olamadım ama anladığım kazanmışsınitebrik ediyorum.
fakat ödülü çoook azmış yav,anlaşılan adamlar bu işten zarar ediyorlar,birer makine lens falan birşeyler dahamı alsak

Tarih: 1 Ekim 2007, 21:57 - İp: 85.***.**8.79
wolwarine
wolwarine (üye)
Çanakkale / Amatör

tebrikler bende oylamist1m sevindim

Tarih: 1 Ekim 2007, 22:01 - İp: 81.***.**0.17
magggma
magggma (üye)
İstanbul / Amatör

bu arada filtrelerimi aldım onixon
tam dediğin gibi BW ve sigma.
daha deneme fırsatı bulamadım ama
şunu merak ediyorum,polarizenin pozlama süresine etkisi olacakmı acaba epeyce siyaha yakın rengi varda

Tarih: 1 Ekim 2007, 22:02 - İp: 85.***.**8.79
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Serkan tebrikler. Başarılarının devamı dileğiyle. Benim gibi ingilizcesi olmayanlar için forumda neler konuşuluyor biraz dedikodu yapsanız Bu arada kırmızı konusu nedir?

Sevgili Ahmet, benim kurbağa seninkini kıskanıyor Renkler ve kompozisyon çok güzel. ellerine sağlık. Küçük masum, utangaç kızımızın fotosu da ayrı bir güzel. Kusuruma bakma ama kırmızılı olan fotoğraftakinin ne olduğunu çözemedim

Tarih: 1 Ekim 2007, 22:08 - İp: 81.***.**9.231
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Serkancım Tebrik ediyorum, Başarılarındaim olsun inşallah...

Bu ay birincilik sırası kimde? Ahmed in bizde çektiği kırmızı biberler vardı aslında onunla katılım yapabiliriz

Tarih: 1 Ekim 2007, 22:20 - İp: 88.***.**3.217
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

Sevgili lazut bizi "hocayım" diyerek kandırıyormuş meğer

Tarih: 1 Ekim 2007, 22:26 - İp: 88.***.**4.157