Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
nerede?
Nerede olacak Kütahyada.Aydın dan kalk taaaaaaaa Kütahyaya git iki yumurta ye dön ,olacak işmi.
Bu arada Karadeniz gezisi ile ilgili yazını okudum ve bilgisayarıma kopyaladım.
Aslında biraz daha detaylı güzel bir tur güzergahı yapıp yazsan bir başlık açsan hiç te fena olmaz.
O yazıyı yardım için pek özenmeden yazmıştım ama epeyce beğenildi o zaman Millet turlara dünyanın parasını veriyor ama turlar sıradan yerlere götürür genelde. Karadeniz en güzel tursuz gezilir
Araba olsa iyi olur ama olmasa da olur.
Sahil otoyolu bitti sayılır trafik ulaşım pek sorun değil. En iyisi uçağa atlayıp Trabzon a gitmek galiba. Rize çok yakın oraya. Artvin filan gezilir, dönüşte karayoluyla yavaş yavaş Giresun Ordu gezilir....
Kaç günlük bir tatil olacaksa yazın,arabayla mı olacak filan yazın, ben üşenmem anlatırım
Bu arada pazarbey in o iki yumurtayı yumurtlayan tavuğu da keseceğini sanıyorum. Misafirperver olduğunu duymuştum Ama hesap ödemezmiş
bufalo merhaba.Karadeniz konulu yazını okumak isterim link verirsen.Bu arada karadeniz de arabasız da olur demişsin ama bence bunu bir açmak lazım.Karadenizin sahil şeridini gezmek için bence ta oralara gitmek arkadaşlarda hayal kırıklığı yaratabilir.Sebebine gelince arkadaşlar bir çoğu makro lens aldı ve çiçek böcek görmek isterler.Yani bir çoğu doğa fotoğrafına merak sardı Ama sahil kesimi de ayrı ve çok renkli insan manzaraları ile dolu.Doğada bu mevsimde hala malzeme bulmak için dağlara çıkmak lazım.Ben geçen hafta iyi bir jiple saatlerce tırmanıp sonra da 1-2 saat yürümek zorunda kaldım bu malzemelere ulaşmak için.Dolayısı ile bence grup haline gelip ya o turculara özel bir program yaptırmalı ya da gidip orada jip ya da 4x4 pikaplardan kiralanmalı.Bu ikisi dışında bir seçeneğin en azından benim gittiğim 2000 ila 3550m arası rakıma bizi ulaştırması bence imkansız.Orala ulaşım da var aslında minibüslerle ama merkezi yerlerine kadar çıkabiliyorlar ve de bazen günde bir kere gibi kısıtlı sayıyla.Bölgeye hakimiyetine saygı duyuyorum ama bir karadenizli olarak ve geçen hafta orada yaşadığım tecrübelere ışığında paylaşmak istedim.
Selamlar.
Vay hainler var.Arkamızdan ammada atıp tutmuşlar. As 2 yumırta derken bizim deve kuşu çiftliğimiz var. 2 yımırta o. Neyse sen bilirsin.
Bu arada işe yürüyerek mi gitsem araba ilemi gitsem. karar verimyorum.Acil yardım. Off off ne kadar zor iş karar vermek.
Ahmet sen daha yeni gidip geldiğin için sanırım bu aralar tekrar gitmezsin değil mi. Ben de çok heveslenmiştim gideriz diye. Ama bukla'daki tarih çok yakınmış. ve sadce 3 kişilik boş yer gözüküyor gerçi şu anda da sadece 3 kişi katılabileceğini beyan etti ama...
bence yedigöllere şimdiden biz hazırlanalım cuma çıkışlı
,sonbahar yaklaşıyor
@as iki farkı poz gibi olmuşlar ,detay olunca zevke göre şekil vermek kolay valla.
#onixon' tarafından 26.07.2007 09:11:36 tarihinde düzenlendi.
Arkadaşlar ben espiri olsun diye ÜÇ dedim.Zira Ağustos ve Eylülde Bodrum'dayım. Bizim ilk hedefimiz Sonbaharda Bolu bölgesi (Yedigöller,Gölcük,Abant,Mudurnu,vs) Dönüşte stanbul'da Cumhuriyet şenlikleri. Karadeniz gezisi Makrocular için artık geç sayılır.
Programda bir değişiklik yok değil mi ONİX?
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2207421 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk