Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Çok sevindim Ahmed abi. Başarılar diliyorum...
Şıh Hüseyin ile bugünkü sohbetimizden özel bir kare,
''5 tene karim vordi, hepsini öldürmüşem ha'' diyor ama adam hala gülüyor
k10d - 85mm f/1.4
Ahmed hocam, hayırlı olsun. senin adına çok sevindim, eminim bizi milli takımda başarı ile temsil edeceksin. Güzel haberlerini bekliyoruz...
Ahmet bey teşekkürler.
Recepcim,benim vefalı kardeşim.Çok çok teiekkür ederim güzel temennilerin için
tebriklerrr (:
ahmet hocam yürekten kutlarım..
Ahmet abi tebrik ederim.
Başarılarının devamını dilerim. çok sevindim.
Ahmed, iş gezisinde olduğum için yeni gordüm mesajını.tebrikler kardeşim. Aynen devam.
benim geziden bir kare.
VL 90mm
Ahmet canıgönülden tebrik ederim.
Eminim başarılarla geri döneceksiniz
Hepinize içten tebrikleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Sizlerin sayesinde yapıyorum ne yapabiliyorsam,sonuçtu bu okuldan yetiştik hep beraber
Kaçgarlar a 2 günlük kaçamaktan çıkanlar;Hava yağışlı ve sisli idi dolayısı ile istediğimi alamadım ama yine de paylaşayım sizlerle.
Ahmed, yagmur, sis bahane ama fotograflardaki, detaylar, 3 boyut hissi şahane. Tebrikler yeniden.
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2201721 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk