netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

oh be sitem yapınca cevap geldi sonunda..
3 gün cevap gelmeyince şaşırıyor insan.

bu arada artık canon 40d ile yola devam ediyorum..
topiğe fotograf eklemem serbest mi??

pentax k10d body halen duruyor?arayan olursa iletirseniz sevinirim..temiz makine bildik birilerine gitsin..

Tarih: 13 Eylül 2009, 23:58 - İp: 88.***.**2.10
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

hayırlı olsun kadir

Tarih: 14 Eylül 2009, 00:22 - İp: 81.***.**4.77
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Kadircim hayırlı olsun makinan

Zeiss 100mm f2 macro elde

#amati' tarafından 14.09.2009 01:08:42 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Eylül 2009, 00:31 - İp: 78.***.**0.24
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Erhan'cığım hoşgeldin fotoğrafların her zamanki şıklıkta.
Kadir hayırlı olsun aldın sonunda demek şimdi meşhur 400 mm lik teleyi de alırsın artık

Ahmed sahaya inmişsin fotolar harika.

Saygılar

Tarih: 14 Eylül 2009, 00:43 - İp: 78.***.**0.91
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Fatih abi belim koptuuuuuuu

Tarih: 14 Eylül 2009, 00:49 - İp: 78.***.**0.24
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Şu yazamadıklarımı tekrar 5. kez deneyeceğim.

Fatih hocam, s1349 daki 2. ve özellikle 3. kare nefis olmuş.
Ayrca HDR ler nefes kesiyor. Şayet sharpening i, HDR den önce yapıyorsan sonrasında yapmanda fayda var. eline sağlık.

Kadir, makro calışmaları çok güzel, özellikle kızının geri planda olduğu kare nefis.
Bu arada yeni makina ve ekipmanın hayırlı olsun. One biçim soru öyle.. Bu topik sensiz düşünülemez, sakın ha ! [>:D ]

Ekber, tüm kareler çok güzel, özellikle portre ve detay çalışmaları.

Adr, senin portrelerinin doğal lezzeti bir başka. Diyarbakır serisi hala aklımda.

Ahmed, müthiş detaylar , 14-24 ü güle güle kullan.

Selahatti Abi, iyi ki "gece yürüyüşü" imiş, birde gündüz yürüyüşü olsaydı neler çıkardı kim bilir.

Last Hope, fişekleri iyi yakalamışsın, biraz geniş açı daha iyi olurmuş. makro gayet iyi.

Tayfun, model çalımalarında modelin üzerindeki ışık ve kompozisyonlar harika, haddim değil ama arka plandaki ışıklara biraz dikkat etmekte fayda varmış.
Makro ise mükemmel, haklı olarak üst bandı da hak etmiş.

#erex' tarafından 14.09.2009 02:30:25 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Eylül 2009, 02:28 - İp: 78.***.**5.253
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

ahmet abi son kareni çok beğendim eline sağlık..

Tarih: 14 Eylül 2009, 02:45 - İp: 85.***.**5.31
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Yine eksik çıkmış.. Site alt yapısını protesto ediyorum.
Emre senin için tekrar yolluyorum(Allah' dan kopyalamışım. )

Şu yazamadıklarımı tekrar 5. kez deneyeceğim.

Fatih hocami s1349 daki 2. ve özellikle 3. kare nefis olmuş.
Ayrca HDR ler nefes kesiyor. Şayet sharpening i, HDR den önce yapıyorsan sonrasında yapmanda fayda var. eline sağlık.

Emre, SB düzenlemeleri çok güzel, özellikle Kalyon karesi mükemmel olmuş. Makrodaki detaylar nefis.

Kadir, makro calışmaları çok güzel, özellikle kızının geri planda olduğu kare nefis.
Bu arada yeni makina ve ekipmanın hayırlı olsun. One biçim soru öyle.. Bu topik sensiz düşünülemez, sakın ha ! [>:D ]

Ekber, tüm kareler çok güzel, özellikle portre ve detay çalışmaları.

Adr, senin portrelerinin doğal lezzeti bir başka. Diyarbakır serisi hala aklımda.

Ahmed, müthiş detaylar , 14-24 ü güle güle kullan.

Selahatti Abi, iyi ki "gece yürüyüşü" imiş, birde gündüz yürüyüşü olsaydı neler çıkardı kim bilir.

Last Hope, fişekleri iyi yakalamışsın, biraz geniş açı daha iyi olurmuş. makro gayet iyi.

Tayfun, model çalımalarında modelin üzerindeki ışık ve kompozisyonlar harika, haddim değil ama arka plandaki ışıklara biraz dikkat etmekte fayda varmış.
Makro ise mükemmel, haklı olarak üst bandı da hak etmiş.

#erex' tarafından 14.09.2009 03:43:59 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Eylül 2009, 03:35 - İp: 78.***.**5.253
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

erhan abi hangi tarayıcıyı kullanıyosun bilmiyorum ama exploerer bu tip hataları yapar kullanmıyorsan bir operayı dene istersen.

Tarih: 14 Eylül 2009, 03:45 - İp: 85.***.**5.31
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Emre' cim, FireFox kullanıyorum, lakin IE 8 de aynı hatayı veriyor.

Tarih: 14 Eylül 2009, 03:47 - İp: 78.***.**5.253