Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Kondisyon çalışmaları...
Üstad Fotoğraflarıda bir başka oluyor
Recep abi geniş açılar çok güzel .
Lalelerinde tertemiz.
Bende can sıkıntısından Zeytinburnundaki Soğanlı bitkiler parkına gittim ama hem rüzgar vardı hem de daha tam açmamıştı laleler. Bir kaç kare..
Recep abi sanırım orası çiçek pasajı, çok güzel eline sağlık
Selahattin Abi, Yücel makrolar enfes
Teşekkürler Emre, Yarın rüzgar olmazsa Belgrad ormanına tekrar gideceğim. İlk fotograftaki çiçeği tekrar çekmek istiyorum. Oldukça ilginç bir çiçek. Ahmed görürse yarın mutlaka gelir. Yalnız koca ormanda sadece bir tane görebildim. Yerini sadece ben biliyorum. Çayımı ısmarlayana yerini gösteririm.
Forum birden çiçek bahçesine döndü. Kışın miskinliğini atalım üstümüzden.
Recep Hem çiçek pasajının hem de aynalı çarşının fotografları mükemmel. Derinlik nasıl yaratılır dersi gibi olmuş. Eline sağlık.
Önümüzdeki hafta sonu bir Emirgan Korusu buluşması yapsak çok iyi olur. Lalelerin tam zamanı olacak. Geçen seneden biliyorum. C.tesi olursa daha iyi Pazar günü mahşeri kalabalık oluyor. Laleler çok çabuk yok oluyorlar 15-30 Nisan arası uygun.
Selahattin abi, pus pus, real,
çok hoş kareler tebrikler..
ortamı bozayım biraz:D
#erdemm' tarafından 04.04.2009 22:37:08 tarihinde düzenlendi.
#erdemm' tarafından 04.04.2009 22:52:48 tarihinde düzenlendi.
Selahattin abi gerçekten çiçek bahçesine döndü burası ama uzun zamandır forum da bu renkliliği istiyordu açıkcası, çok güzel oldu.
Ben yarın sabah Emirgan'a gideceğim, ama dediğin gibi önümüzdeki hafta laleler daha güzel olur.
Çiçek gerçekten çok garip. Güzel bir model olur (:
Erdem portre çalışmaların çok güzel.
Erden S&B portre
Yücel biz geçen hafta gittik bazı çiçekler açmış ama asıl baba laleler henüz çok ufaktılar. Ayrıca korunun önemli bir kısmı bu yıl çalışmalar nedeniyle boş bırakılmış. Otomatik sulama tesisatı döşüyorlar.
İzdiham nedeniyle pek hoşlanmıyorum ama bu kadar çeşidi başka bir yerde bulmak mümkün değil. Ayrıca lalr sayısı kadar da güvenlikçi var. Zırt zırt düdük çalıyorlar. Anlayacağın pek sevimli bir ortam değil ama çiçeklerin hatırına katlanılır. Yarın gideceksen sana zahmet koru kaçta açılıyormuş öğrenir misin ? Çünkü en erken saatte gidip kareleri alıp mangalcılar istila etmeden kaçmak lazım.
:D
akşam akşam afiyet olsun ozaman
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2204221 Şub. 2025, 11:34
emre11 -