Fotoğrafçılık Forumları
Panasonic Fz30 Fan Club
Arkadaşlar,
Merhaba,
Aranıza yeni katıldım.Süper kaliteli bir forum.
Panasonic Lumix FZ30 için fab club kurulma zamanı gelmedi mi?
Teknik olarak Fz30'un R1'e göre bayağı üstün tarafları var.Ama forumda herkes R1'i övüyor.
Biraz'da FZ30 diyelim.
sayın gerguner bende yaklaşık 4 aydır fz 30 kullanıyorum.fotoğraf makinasının kalitesi sizin o makinayla ne yapmak istediğiniz ve onun size neler verdiğiyle örtüşen bir durumdur.sizin amacınızı tam anlamıyla karşılayan bir makina sizin için dünyanın en iyi makinasıdır.teknik farklılıklara gelirsek R1 baya baya fark yaratan yanları var.ama dediğim gibi ne almak istediğini bilen kişi için fz 30 çok iyi bir makina.en azından renkleri bozmuyor.
sevgili GANTRY. bu aralar ben de panazonic fz30 almayı düşünüyorum. canım bayağı sıkkın çünkü kararsızım.
makine alakalı görüşlerini, makinanın artılarını eksilerini, çektiğin örnek fotoları gönderebilirsen sevinirm.
bir de fz30 la alakalı olarak ucuza satın alabileceğim bir adres biliyor musun.
kendine iyi bak hoşçakal..
Daha önce Fz30 incelemesi yapmıştım, orada tüm ayrıntıları bulabilirsiniz. Bu linkten ulaşabilirsin
http://forum.netfotograf.com/dslr_slrlike_reviews.asp?msg_id=8952&highlight=Panasonic%20Fz30
gerguner hayırlı olsun yeni fan club'ınız.
Ünal iyi bir araştırma yaptıktan sonra makinayı eline al ve kararını ondn sonra ver.Elinde tutarken makinayla aranda oluşan elektrik çok önemli.
Fz 30 önerilebilecek modellerden.
syn ünal bey fz 30 piyasadaki bir çok slr like dan hem daha iyi hem daha kötü.yani tüm özellikleri iyi olan bir makinayı firmalar üretmiyor.fz 30 ile az ışıklı ortamlarda hareketli konuları noiz olmadan çekmek imkansız.kaliteli harici flaşlarla bunuda çözersiniz.hareketsiz konularda ise gayet başarılı kareler alabilirsiniz.zoom aralığı tepki süresi ve ergonomisi gayet iyi.titreşim önleyici ise gayet yararlı bir özellik.x tolga enine boyuna makinayı inceledi.diğerleriyle bir karşılaştır.senin işine hangi özellikler yarıyorsa o makinayı seç.kurlardaki değişimlerden sonra fiyatı ne oldu bilmiyorum.sana kolay gelsin.
arkadaşlar teşekkür ederim.
sanırım biraz daha araştırmalıyım.
bir de duydum ki bu aralar evkur da olympus e300 kit halinde 1050 ytl ye satılıyormuş.
yalnız ürünün chine malı olduğu söyleniyor.
bu konudaki görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
ürünün piyasa fiyatı 790$+kdv normalde..
merhaba arkadslar bende 1 ay once Fz30 aldım bunun icin aksesuar nerden bulablirim bilgi veriseniz sevinirim
Merhaba, bende yeni fz30 aldım, ona uygun flaş ne alabilirim, kullanan varsa yardımcı olabilir mi? teşekkürler...
Arkadaşlar bu sitede ilginç bir test var FZ30 la bazı converter lensler test edilmiş. Benim sorum nikon tele converter lEnsi fz30 DA kullanabilirmiyim?
Link:Böyle birşey mümkün mü?
Ve bu sayfadada nikon teleconverter i, panasonic teleconverter lensinden daha basarılı geldi bana?
Link:Tele Converter Test
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Gölge Fanzin’den Bir İlk: Sanat Eleştirisinde Yz
07 Nis. 2025, 16:08 miratcenk
037707 Nis. 2025, 16:09
miratcenk -
-
Tufan Altaş Elinende Karagözlüm Elinen
06 Haz. 2024, 20:40 prodersler