vdincer
vdincer (üye)
İstanbul / Amatör

Özür Dileyerek Canon S1 Kılavuz...

Herkese merhaba... Ben daha yeni bir S1 sahibi oldum. Maalesef yeni alabildim. Aldığım yeri de yazayım: Fırat Color/Kızılay... Ellerinde olmadığı için Türkçe kullanma kılavuzu veremediler. Forumda görmüştüm ama sonradan saatlerce aramama rağmen bulamadım kullanma kılavuzunu. Birisi bu konuda bana yardımcı olabilir mi? Tekrar özür diliyorum başlık açtığım için. Şimdiden teşekkürler...

Tarih: 18 Ocak 2006, 15:41 - İp: yok
zyilmaz
zyilmaz (üye)
İstanbul / Amatör

vdincer böyle birşey olması imkansız. Ya aldığın Makine faturasız veya kaçak (Doğal olarak garanti kapsamında değil)ya da senin makinenin Klavuzunu iç etmişler.

 

Tarih: 18 Ocak 2006, 16:36 - İp: 81.***.**7.195
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

vdincer merhaba..

foruma hosgeldin..

oncelikle, neden ankaradan aldin ki? tekrar ankaraya gitmen zor olabilir klavuzu alabilmek icin.. tabii su anda istanbulda oldugunu farzediyorum..

..bence, oncelikle, aldigin yeri telefonla ara.. ve kullanma klavuzunu sana ne zaman yollayabileceklerini sor..
yok elimizde falan deyip telefonu kapamaya calisirlarsa, canon turkiye distrubutorune sikayette bulun.. eger ki kanuni yoldan ithal edilmisse, sana kullanma klavuzunu da vermek zorundalarmis..
yok edilmemisse, vah hallerine.. tabii ki faturasi falan var, degil mi?

ama ki sen, fiyati cok ucuza geldigi icin, yurtdisindan gelme urun aldiysan, kullanma klavuzu vermemeleri normal..
forumda s1 kullanan bircok arkadas var.. yardimci olacaklardir..
ama ki bulamazsan, canon'un distrubutorunden de parayla satin alabiliyor olman lazim.. ki parayla da olsa, alip oku mutlaka..

 

Tarih: 18 Ocak 2006, 17:27 - İp: 62.***.**2.10
bilaldeg
bilaldeg (üye)
Ankara / Doğa Fotoğrafçısı

vdincer, eğer erkayalar garantili bir makine aldıysan kılavuzu vermek zorundalar..eğer bu şekilde aldıysan makine aldığın yerden temin etmeye çalış kesinlikle,hiç uğraşma..

 

Tarih: 18 Ocak 2006, 18:31 - İp: 88.***.**7.157
vdincer
vdincer (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar teşekkür ediyorum hepinize cevaplarınızdan dolayı. Ankara'dan aldım çünkü ucuza bulduğumu düşündüm. Makineyle birlikte 256 mb. kart da hediye ettiler. İyi bir fiyata bulduğum için aldım. Kullanma kılavuzunun ellerinde kalmadığını fakat isteteceklerini ve gelir gelmez de bana göndereceklerini söylediler.Telefon numaramı ve adresimi aldılar, doğrusu bana güven de verdiler. O yüzden ben de pek tereddüt etmedim almakta. İşin en kötü tarafı da garanti kartını ve faturayı Ankara'da unuttum , şu an Adana'dayım ve Adanalıyım da ayrıca. En kısa zamanda buradaki Erkayalar'a gideceğim ve soracağım kendilerinde benim makinenin kayıtlı olup olmadığını. Önereceğiniz birşeyler varsa dinlemeye hazırım arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler...

 

Tarih: 22 Ocak 2006, 01:31 - İp: 85.***.**6.163
  • 1