Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D90 Ve Çin
Arkadaşlar bir arkadaşım aracılığıylan şöyle birşey duydum. Çinde bazı firmalar(fabrika) örneğin parça toplayıp lenside koyup fotoğraf makinaları satıyorlarmış. Tabiki çok ucuza geliyor d90 kit lensiyle bütün kutu içeriği 725 dolar. Almayı düşünyorum ama şöyle bir endişem var örneğin senörü kalitesiz olur mu? Yani ben bunu nasıl anlayabilirm. Çünkü arkadaş gel gör istemezsen kötü gelirse alma hiç dedi. Yani gövde de ya da başka parçalarda değişiklik tamam da sensör ya da daha önemli parçalar kalitesiz olursa ne yaparım. daha önce canon 550d satmış ve gayet memnunlarmış. Almaya gittiğimde bunu anlayabilmem için bir şey önerebilir misiniz ?
şöyleymiş böyleymişlere inanarak hiç riske atma paranı. zaten çok çok ucuz değil. 300 dolar daha ver bildik bir yerden al derim.
Şimdi şöyle bir olay var zaten parayı ilk vermiyorum makinaya bakıp veriyorum. Yabanncı forumlarda böyle şeyler duydum, yani ne kadar garip gelsede dışı bire bir aynı fakat içi farklı dslr varmış, özellikle canon. Belki anlaşılır menu ye bakarak çok kolay bir şekilde fakat satıcı bana gel bak beğenmezsen çöpe atarız dediğine göre kesin böyle bir durum var.
bahsi geçen satıcı kimdir nerededir ki gel bak beğenmezsen almazsın diyor ?
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Usb'ye Müzik Kopyalama Araba İçin Flash Bellek Yapma
13 Eki. 2024, 15:47 prodersler
039113 Eki. 2024, 15:48
prodersler -
-
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar