Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D50 Nasıldır? Nereden Alınır.
Merhaba Arkadaşlar;
Bugünlerde nikon d50 almayı planlıyorum.
http://www.yalcinlar.com.tr/product.asp?numRecordPosition=12&P_ID=1479&strPageHistory=cat&strKeywords=&SearchFor=&PT_ID=76
Birkaç arkadaşım bu ürünü ısarla tavsiye etti. Amatör biri olarak alıp kendimi uc noktalara kadar yetiştirmeyi planlıyorum.
. Bu ürünün yukarıdaki adresteki fiyatı bile aslında bana çok. Ama almışken iyi olsun diyorum ondan bu ürünü düşünüyorum. Bu ürün hakkındaki görüşleriniz nasıldır. Bunun fiyatına yoksa başka bir ürünmü tavsiye edersiniz.
Bu ürünü yukarıdaki fiyattan daha ucuza alabileceğim bir yer varmıdır.
Gösterdiğiniz ilgi ve alaka için Teşekkürler;
Saygılarımla;
walla ben de yeni aldım yaklaşık 500 kare fotoğraf çektim gerçekten çok kaliteli bir makina her ihtiyaca uygun. Objektifi de amatör olarak çalışanların ihtiyaçlarına tam anlamı ile cevap verebiliyor
ilginize teşekkürler Sayın fotocaglar;
Yanlız nereden ve Kaça Aldınız Acaba?
BEN SANA TAVSİYE EDERİM AL BENDE SATIYORUM İSTERSEN VERİRİM UYGUN FİYATA SIFIR KUTUSUNDA SPOT İSTERSEN TAKSİTTE YAPARIM
Merhaba Enrico,Sen kaça satıyorsun?12 taksit olursa toplamda ne ödeim.
Teşekkürler ilginize Arkadaşlar Nikon D50 yi Aldım. Yeterince Memnun kaldım. Deneme Çekimlerimide Yakında sizlerle Paylaşacağım.
Saygılar;
slm arkadaşlar d 50 body 18 - 55 lens 1 gb sd kart ile bareber 12 ay taksitli fiyatı
984 dolar dır
Enriko seninle nasıl iletişim kuracağız...
Merhaba tarmaz, nereden kaça aldın?
Slm arkadaşlar.Bende D50 almayı düşünüyorum ama lense karar veremedim. D50 Kit olarak var (nikon 18_55\55_200) bide sigma 18_200 bu iki seçenek arasındayım.Siz lens olarak ne düşünüyosunuz , bana ne tavsiye edersiniz.
Merhabalar Ben Yalçınlardan Aldım.
Aşağıda vereceğim linkten inceleyebilirsiniz
http://www.yalcinlar.com.tr/product.asp?numRecordPosition=12&P_ID=1479&strPageHistory=cat&strKeywords=&SearchFor=&PT_ID=76
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu