netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Tamer abi desteğin için çok teşekkür ederim.1. sıraya çıktım şuan

Tarih: 4 Nisan 2007, 10:22 - İp: 81.***.**8.226
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili amati, senin fotoğrafların çoğu kartpostallık! bunu biz biliyoruz. Şimdi dışarıdakiler de öğrenecek. Sevginin sembolü köpek, bunu da senin fotoğraf inanılmaz güzellikte gösteriyor, daha önce bizimle paylaşmıştın. Diğer yarışmacıların milli duyguları kabarık aşırı sayıda taraftarı yoksa, sadece fotoğraflara bakarak değerlendirilse bence sen birincisin, yolun açık olsun kardeşim...

Tarih: 4 Nisan 2007, 10:42 - İp: 213.***.**1.171
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Ahmet

Tarih: 4 Nisan 2007, 10:55 - İp: 88.***.**3.175
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

hamsiköy abicim.Ne kadar ince ve içten bir ifade kullanmışsınız.Yemin ederim gözlerim doldu.Bu tepkimi ne olur abartılı bulmayın.Yazdıklarınız yüreğime dokundu,çok mutlu etti.Desteğiniz,paylaşımınız ve güzel temennileriniz için çok ama çok teşekkür ederim.

Bu yaışma belki çok önemli ve itibarlı bir yarışma değil ama neden güzel bir başlangıç olmasın.Adnan abiden başlayıp,Cüneyt abi Tamer abi ve adını sayamadığım için beni ne olur bağışlasınlar ama diğer tüm arkadaşlarımızn paylaşımı burada öyle güzeliklere vesile oluyor ki çok şeyler öğreniyoruz hep beraber.Umarım bu paylaşımlar birgün hepimizin fotoğraf hobisini çok başarılı yerlere taşır ve hep beraber alkışlarız.

Selam ve saygılarımla.

Tarih: 4 Nisan 2007, 11:04 - İp: 81.***.**8.226
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Teşekkürler Adnan abicim

Tarih: 4 Nisan 2007, 11:05 - İp: 81.***.**8.226
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Amati merak etme üye olmasamda, hemen üye olup oyumu kullandım.Bende sayın Hamsiköy e katılıyorum.Duyguyu en iyi ifade eden fotograf seninki.
yeniden iyi şanslar

Tarih: 4 Nisan 2007, 11:21 - İp: 212.***.**2.44
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Ahmet, valla tüylerim diken diken oldu. Çok sevindim ve gurur duydum. Üye olup oyumu verdim. Şu an 38.8 ile birincisin.

Yürü be kim tutar seni

Tarih: 4 Nisan 2007, 11:29 - İp: 212.***.**7.114
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

sdtyrdkn, eğlenceli kareler, onixon teknik açıklamayı yapmış.

Tarih: 4 Nisan 2007, 11:34 - İp: 212.***.**7.114
ozguradam
ozguradam (üye)
Bingöl / Amatör

bir oyda benden

Tarih: 4 Nisan 2007, 12:34 - İp: 85.***.**6.108
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

eve gidince 1 tanede ben atarım,bu pclerde siteler limitli

Tarih: 4 Nisan 2007, 13:13 - İp: 85.***.**2.181