aydn07
aydn07 (üye)
Antalya / Amatör

Merhabalar D90 Aldım

Herkese merhaba formumuza yeni üye oldum aranıza kabul edermisiniz ilk msjım ilk konum.

bugun hatta şimdi gidip bir d90 aldım üzerinde 18-105 lens ile beraber.
çocukluk askı idi büyük böyle kaba gibi gözüken ucu dönen sey olarak, cok severdım

evet makineyi aldım şimdi neleri ögrenmem gerek baska alabilecegim ne önerirsiniz.. ne yapmalıyım ne yapmamalıyım..

edit[bu konudan var ama ben hem tanısmak hemde öneri almak açısından konuyu actım egerki yasaksa kapatalım ..]

saygılar , saglıcakla kalın

Tarih: 27 Haziran 2011, 16:46 - İp: 88.***.**1.9
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Once kitapcigi iyice oku ve bunu yaparken makinan ile uygula adim adim...

Tarih: 1 Temmuz 2011, 18:26 - İp: 221.***.**3.132
aydn07
aydn07 (üye)
Antalya / Amatör

tesekkurler izleyecegım

Tarih: 1 Temmuz 2011, 23:43 - İp: 88.***.**2.83
zfryavuz
zfryavuz (üye)
Kocaeli / Amatör

Makinayı ne kadara nerden aldın? Bu makina alma işi evlilik arefesi kadar sıkıntılı bir süreç

Tarih: 2 Temmuz 2011, 12:01 - İp: 92.***.**2.2
smaler
smaler (üye)
Konya / Reklam Fotoğrafçısı

BASÇEK.COM diye bir site var oradaki çekim teknikleri katagorisini iyice okuyun. Sonra makinenizin kullanma seçeneğinden hangi düğme ne işe yarıyor hangi özellik nedir onu öğrenin. Sonrada gözleriniz şişene kadar forumları okumaya ve hoşunuza giden resimlerin nasıl çekildiğine bakmaya devam edin. Ayrıca bol bol çekim yapın. İlk p modunu kullanın sonra s ve a modalrını kullanmayı öğrenin en son m moduna geçin. Merakınız varsa zaten a dan z ye öğrenirsiniz. Merakıız yoksa otomatikte çekim yapar ve bir müddet sonra yanınızda taşımaktan sıkılırsınız ki inşaallah merakınız vardır.

Tarih: 13 Temmuz 2011, 18:57 - İp: 88.***.**6.234