Fotoğrafçılık Forumları
Kodak Maytapı Patlattı
herkes bir link veriyor bende vereyim dedim. Maksat yurtdısı siteleri takip ediyor desinler. BU arada neymiş bu makina..
http://www.dpreview.com/news/0609/06092503kodakz710.asp
#kontrast' tarafından 25.09.2006 17:38:32 tarihinde düzenlendi.
dün mağazada vitrinde gördüm. ele oturumu süper.. gerçi camekandan hiç çıkartmadılar ama ben öyle umuyorum. bide yazıcısını veriyorlar yanında.. oda iyi.. bi süre sonra kağıdı pahalı gelip çocuğa oyuncak diye verilebilir. görüntüsü güzel ama yani alın yani çekinmeyin 789 milyon ETL gibi bişey..
ben link vermeyip size böylede en sıcak haber turu tadında hatta alttan bant olarak borsa tadında bilgileri geçiyorum..
engilişçe link veripte tercüme yapmayanlarıda burdan kınıyorum.. yetkilileri sesleniyorum ağızda kayboluyor..
nasıl magazada goruyorsun ya. Ben ilk defa linki buraya yapıştıırak henuz yeni cıkan bir urunun mujdesini verdim.
Sen diyorsun yazıcı mazıcı. ne yazıcısı ..
sinirlendim. Bundan sonra link vermicem..
Bomba dediğiniz bumu, üst üste gelen DSLR bombalarından sonra bu ancak çin yapımı tam patlamayan havai fişek gibi kalıyor
link vermiyorum.. hatta mağazanın adresini veriorum.. şimdi oracık anacık babacık günü olacak.. ankara sincan arası optimum AVM deki adese market kasaların karşısında.. adese de mavi gözlü biraz balık etli nilgün isminde bir kasiyer var onun hizasında..
nilgün hanım kusra bakmayacan artıkın fotoğraf aşkı bazan kasiyerleri kullanmak zorunda bırakıyor
gördüm yaa gerçi 2 gün önceydi ama eminim
xtolga haklısın. o yuzden başlıgı degistirecem.
Tıffıssshhhhhhh
kardeş senin o gördüğün z650dir. tipleri aynıdır çünkü. bu araada kodakta saçmalamaya başladı. aynı makinaları ısıtıp ısıtıp sunuyor önümüze. şimdi bu zamazingonun z740tan z650'den ne farkı varki ALLAH aşkına. aynı makina hemen hemen bi megapikseli büyük
hüseyin bu taş bize mi?
yok canım ne taşı Ben pazarbeye attım onu.
Sizin farkınız ürünleri yorumlamaktan geciyor. BU anlamda cevirmen oldugunuzu soyleyemem. Ama diger sitelerde ve bazen burda gordugum copy-pastelere ve wayyy be uffff gibisinden yorumlamalara.
Siz biraz daha nesnel yaklaşıyorsunuz.
Ama pazarbeey bakasana yok isolar çıldırmış bilmem neler..
Forumları tek tek taramaktan bıktım.Önüne gelen forumda pazarbeyi ileri sürüyor.Popülermi olmaya çalışıyorlar ne. Bi derdinmi var kontrassss.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Kodak 35 Lik Film Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.
13 Ara. 2020, 02:50 alicgrdmr
2217310 Oca. 2021, 03:14
tugbakuren -
-
-
-
-
Kodak 305 Termal Baskı Ayarları Lütfennn
01 Oca. 2014, 10:45 erkantire
131607806 Haz. 2016, 15:35
ofb37 -
-