yalcinabi
yalcinabi (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Fujıfılm X-pro2 Aynasız Fotoğraf Makinesi İnceleme

FUJIFILM X-PRO2 aynasız fotoğraf makinesi...

FUJIFILM X-PRO2

Yeni X-Trans ™ * CMOS sensörü III ve X İşlemci Pro
Yeni Gelişmiş Hibrit Multi Vizör
Yeni 1/8000 sn. mekanik Deklanşör
Yeni Film Simülasyonu; "ACROS"
Yeni 7x7 Faz Tespitli AF Alanı
Yeni Sıkıştırılmış RAW dosya formatı
Hava şartlarına dayanıklı yapı

APS-C tipi "X-Trans CMOS III" sensör
Etkin Piksel 24MP
LCD ekran 3.0 inçlik (1,620K nokta)
ISO 51200

X-Trans™ CMOS sensörü III

Yeni geliştirilen 24.3MP X-Trans CMOS III APS-C sensörlü bir X-Serisi kamera şimdiye kadarki (2016 Haziran) en yüksek piksel sayısına sahip body olma özelliğinde. Bir XF lens ile birlikte çok kaliteli ve yüksek çözünürlükte görüntüler oluşturulabiliyor.

Buna ek olarak, AF performansı daha geniş bir alan üzerinde konumlandırılmış. ISO değerleri de gayet tatminkar. (51.200 kadar Genişletilmiş çıkış hassasiyeti) maksimum ISO 12800'e kadar...



FUJIFILM X-PRO2

X-Processor Pro (işlemci)

Yeni geliştirilen X-Processor Pro motoru sayesinde, işleme hızları diğer Fujifilm modellerine göre yaklaşık dört kat daha hızlı. Bu süper hızlı tepki süreleri ile yüksek görüntü kalitesini sağlamak için X-Trans CMOS III sensörü yeteneklerini en üst düzeye çıkarıyor.

Sensörün yüksek hızda okuma teknolojisi sayesinde, geleneksel EVF ekran hızında 54fps ile 85fps arasında maksimum artış sağlanmış. Hareketli bir nesneyi izlerken bu sayede büyük ölçüde görüntü gecikmesi olgusunu azaltıyor.

Sıkıştırılmış RAW kolaylığı, RAW veri iyileştirilmeleri de mevcut. FUJIFILM X-Pro2 bodyde yüksek hızlı işleme için yeni bir CPU bulunmaktadır. Aynı zamanda tampon bellekhızları da arttırılmış.

Gelişmiş Hibrit Multi Vizör

Yeniliklerden biri de, üç farklı görüntüleme seçeneği kullanarak vizör görüntüleri oluşturmak. Bu vizörden bakarak (benim gibi. Y.Ç.) fotoğraf çekmeyi sevenler için büyük bir avantaj. Bir vizörde OVF ve EVF avantajları birleştirilmiş. Ve ortaya "Gelişmiş Hibrit Multi Vizör" çıkmış. mükemmel.

Odaklama; MF ve hızlı ve doğru AF

Fotoğrafçılar için odaklama önemli birkonudur. Hiç kimse flu ya da tatlı flu fotoğraflar çekmek iistemez (Zorunllu haller dışında). FujiFİlm bu bodyde eztra bir özellik kullanmış; "Odak Kolu" Bu kol sayesinde tek bir dokunuşla anında odak alanını değiştirebiliyorsunuz.

Devamını okumak isterseniz: http://www.yalcincakir.com.tr/yalcincakir-inceleme-body-21.html

Tarih: 12 Haziran 2016, 01:42 - İp: 85.***.**2.193