_dilek_
_dilek_ (üye)
Kars / Meraklı

Fotoğraf Makinemi Nerden Alabilirim?

Merhabalar,

Karsta yaşayan fotoğraf çekmeyi seven biriyim. Canon d500 almak istiyorum. Ama nerden ve nasıl almam gerektiği konusunda kafam çok karışık. İnternet sitelerinden alabilir miyiz? ( Bana çok güvenli gelmiyor bu yol da ) Bir fikir verirseniz sevinirim.
Teşekkürler...

Tarih: 22 Mart 2011, 18:01 - İp: 81.***.**7.161
kurbaga_kermit
kurbaga_kermit (üye)
İstanbul / Amatör

konuyu çok yanlış bir yere açmışsınız tesadüfen gördüm.
İnternet siteleri derken ,bilinen firmalarsa sorun olmayacaktır. zira birçok insan, internet alışverişi yapıyor.kolay gelsin

Tarih: 22 Mart 2011, 20:37 - İp: 78.***.**4.43
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Anladığım kadarıyla satınalacağınız üründe güven ve garanti istiyorsunuz.
Kafanıza yatan bir markanın yetkili bayiinden icabında taksitle garantili, faturalı ve Türkçe kullanma klavuzlu bir makina satınalın.
Kafanız rahat etsin. Güle güle kullanın...

Tarih: 22 Mart 2011, 23:03 - İp: 212.***.**6.148
_dilek_
_dilek_ (üye)
Kars / Meraklı

Çok özür diliyorum. Konuyu çok yanlış bir bölümde açtığım için ) Ama bu forumda çok yeniyim ve de bu konu da çok bilgisizim. Tamamen ondan dolayı oldu ) İşte ben de o bilinen ve de güvenilir internet sitelerinin isimlerini istiyorum. ( Daha önce internetten alış veriş yapmadığım için bilmiyorum. )

Ercan Bey, bulunduğum şehirde bildiğim kadarıyla tek bir yer var orası da diğerlerine göre biraz pahalı. Ama en son çare olarak öyle yaparım herhalde. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Tarih: 22 Mart 2011, 23:56 - İp: 88.***.**3.52
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

gidip bir makineye asıl fiyatının iki uc aktı fiyat vermek istiyorsanız teknosaya gidin.
buyuk ihtimalle bahsettiginiz firma o.

gittigidiyor.com a girin.
uye olun.
istediginiz modeli yazın, cıkan sonuclardan size uygun fiyata yakın olanları secın. satıcılarının kac satıs yaptıgına ve olumlu yorum yuzdesine bakın.
yuzde 95 uzerı olumlu yorumu ve cok sayıda satısı olanlardan birini secin ve makinenizi alın.
bozulursa gider aynısından bir tane daha alırsınız, teknosa gibi fahiş fiyata mal satan yerlerden iki katı fiyata almaktansa..

Tarih: 23 Mart 2011, 02:36 - İp: 217.***.**5.230
turnusol
turnusol (üye)
Ordu / Amatör

Yapılan yorumları da biraz okursanız iyi olur...

Tarih: 23 Mart 2011, 03:29 - İp: 78.***.**1.251
_dilek_
_dilek_ (üye)
Kars / Meraklı

Teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Bu arada evet Teknosaydı bahsettiğim firma.

Tarih: 23 Mart 2011, 20:49 - İp: 88.***.**7.160
buzlucam
buzlucam (üye)
Yurtdışı / Meraklı

internette fotozeynep var eskişehirde bir firma ama ürünü almadan önce firmayı arayıp almak istediğin ürünü teyit ettir telefonla yardımcı oluyorlar garantili ürün istiyorsan... güvenilirler bence... ama siparişi vermeden mutlaka telefonla ara.....

Tarih: 25 Mart 2011, 20:59 - İp: 88.***.**1.250
_dilek_
_dilek_ (üye)
Kars / Meraklı

Ssipariş verirsem ararım. Teşekkürler...

Tarih: 28 Mart 2011, 18:27 - İp: 95.***.**0.171
_dilek_
_dilek_ (üye)
Kars / Meraklı

Fotoğraf makinemi gitti gidiyordan aldım. Yardımcı olan üyelere tekrar teşekkür ederim.

Tarih: 27 Mayıs 2011, 17:36 - İp: 78.***.**9.172
  • 1