gurhan.d.
gurhan.d. (üye)
Antalya / Profesyonel Fotoğrafçı

Eos 350d Hakkında İzlenimlerim

canon eos 350d ilk dslr olarak aldığım bir makinedir. kit lensle birlikte aldım. bence kullanımı kolay, görünüşü, bana sunduğu teknik olanaklar çok iyi. kit lens olmasına rağmen, işimi azda olsa görüyor. iyi bir lens aldığım zaman ise daha mükemmel olacağına inanıyorum.

sitede kısa bir araştırma yaptım. sonucunda ise 350d yi beğenenlerin yanında, büyük bir çoğunlukta beğenmemiş. bel ki kit lens olduğu içindir. nedenini bilmiyorum ama bence çok iyi bir makine. alacak olanların aklında kesinlikle bir soru işareti kalmasın bence. tabiki üst modelleri daha başarılı olabilir. ama canon eos 350d gerek ekonomik yönden gerekse bize sunduğu teknik özellikleri çok iyi.

Tarih: 17 Nisan 2007, 13:09 - İp: 88.***.**7.41
pin_nar
pin_nar (üye)
İstanbul / Amatör

gurhan87 makinan hayırlı olsun öncelikle.
eos 350D yi bayagı bi arastırdım bende. gercekten dediğin gibi iyi bir makina. ki iyi olmasa 400D cıktıktan sonra satıstan kaldırırlardı ama halen satılıyor.
ben herzaman diyorum içinize sinen makina hoslandıgınız makina en iyi makinadır. gerisi boş. yoksa her makina hakkında olumsuz bir yorum herzaman olacaktır.
güle güle kullan. neyse az laf cok iş fotolarını bekliyoruz

Tarih: 17 Nisan 2007, 13:34 - İp: 85.***.**7.69
tanthana
tanthana (üye)
Denizli / Amatör

Kameranızı güle güle kullanın Gürhan bey. İyi bir tercih yapmışsınız. Kamerayı çözdükçe ki bu uzun zaman alacaktır emin olun, kameranıza daha da ısınacaksınız. Ben de bir 350D kullanıcısı olarak size iyi çekimler diliyorum. Kolay gelsin.

Tarih: 17 Nisan 2007, 20:49 - İp: 88.***.**9.191
dunesea
dunesea (üye)
İstanbul / Amatör

Gürhan hayırlı olsun yeni makinen...
bende bir 350D kullanıcısı idim...

elindeki makina en iyi giriş seviyesi DSLR seçilmiş...digic II işlemcili...Görüntü kalitesi tartışılmayacak bir makinedir...

yüksek iso performansı son derece iyidir...canlı renkler verir...

amaaaaaaaaa

O lens ile hiç bir şey alamazsın...ingilizcen varmı bilmiyorum ama eğer yabancı review sitelerine bakarsan.. bir çok kullanıcı o lens için "sadece sensörü tozdan koruyor" der

kontrastı ve keskinliği çok kötüdür

en kısa zamanda lensini değiştirmeni tavsiye ederim

sigma 17-70 DC Macro iyi bir alternatif

yine Sigma 24-70 2.8 DG çok keskin bir lenstir

eğer forum sayfalarına iyice bakarsan..bir çok lens alternatifi görürsün...

Tarih: 18 Nisan 2007, 13:08 - İp: 194.***.**0.226
gurhan.d.
gurhan.d. (üye)
Antalya / Profesyonel Fotoğrafçı

tafsiyeniz için teşekkürler.. zaten bende hiç memnun değilim elimde ki lensten. ama para durumumu düzeltiyim, en kısa zamanda lens arayışarına başlıycam...

Tarih: 18 Nisan 2007, 15:57 - İp: 88.***.**8.166
  • 1