Fotoğrafçılık Forumları
Dpreview D40x İncelemesi
http://www.dpreview.com/reviews/nikond40x/
fotograf sonuclarını cok begendim. Özellikle 18-55 kit lensin performansı şaşırtıcı.
valla d40x pek yok ama d40`i neredeyse bizim kose basindaki markette bile satacaklar. ki taze sebze satmayi bile beceremez o market. ama d40x o kadar yaygin degil nedense.
kontras dostum ben sana neden rağbet görmüyor söyliyim birebir satış sırasında şahit oldum dedikleri şuydu body çok küçük body'nin küçük olması pek hoşlarına gitmiyo insanların ve onun yerine nikon d80 ve nikon d70 almışlardı dediğim gibi body küçük başka bir sebep olacağını sanmıyorum bir bayan gördüm aldı arkadaşın mağazasına uğramıştım genelde sanırım bayanlar tercih ediyo ben buna karşıyım bayanlara şu makina falan ama body küçük diye birde lens faktörü sanırım sevgilerimle.
#murat-d80' tarafından 28.05.2007 19:42:19 tarihinde düzenlendi.
Göz var bende göz.Birde binlerce fotoğraflık kolleksiyon. Allah Allah. Akıl var fikir var. D40x ile e 410 un fotoğraflarını koyuyorsun yan yana aralarında fark var. Başkaları ilede.Ama fanatikarkadaşlar nedense kabul etmiyor bunu. 400 d içinde aynı şeyi söylemiş ve ağzımın bir güzel payını almıştım.
Evet pazarbey sen o topici açınca gülenlerden biri de bendim.
Katıla katıla gülmüştüm hatta. O zaman sana güldüğüm için şimdide kendime gülüyorum.
400D olayına katılıyorum. Pek canon sevmem ama 400d fotoğrafları benim de dikkatimi çekti beğendim. D40X olayında da lens faktörü bence önemli.Fiyatını bilmiyorum ama çok fazla fark yoksa alıcıların d80 e kaymaları da muhtemel.
Şu anda biraz pahalı ama ucuzlayacaktır. Neyse seni afettim.
e510 fotoğrafı gören var mı hiç.
pazarbey e510 ne yapacaksın ki. Senide anlamak mumkun değil.
pazarbey,
yabancı siteler genelde D40 ile D40X arasında , eğer büyük baskılar alınmayacaksa , fazla kalite farkı olmadığını söylüyorlar. Senin fikrin ne ? Yani D40 ı görünce etkilenmedin ama D40X görünce mi etkilendin ?
dilaverbey D40'ı övüyor diye de çok tepki görmüştü sanki sonra da seni D40X i beğendin diye yuhaladılar demek
ben nası kaçırmışım oraları yaw
hatirladigim kadariyla dilaver bey d40`i sectigi icin degil, fikir soran insanlara adi nikon o yuzden bu makinayi almak lazim diye gayet rasyonel yol gostermeler yaptigi icin tepki gormustu.
Anlayamadığım bir şey var,
Bir kere benim ve çevremdeki arkadaşların tercihi küçük gövdeden yana.
a-100 aldığım dükkenden D80 ve D200 fiyatı da aldım ve biraz ıkınıp d200 alayım mı derken tanıdığım bir fotoğrafçıda d200, D100ve D70 i gördüm. Büyüklüğünden dolayı da derhal vazgeçtim!
Anlamıyorum ki büyük makine niçin cazip geliyor?
Ben D40 gövdesini çok beğenmiştim ve bir arkadaşa da aldık.
Makine çok estetik duruyor ve taşıması da kolay.
Hafta sonu Sirkeci'de de D40X i gördüm gövde aynı gövde ve yine çok estetik bence.
Büyük gövde isteyenlere elimde bir orta format Kiev var.Tekliflere de açığım.
Kontras e510 benimihtiyaçlarımı karşılıyor. BElki kötü olabilir ama karşılıyor işte. Önemli olanda bu değilmi. 3 tane af noktası olsada seviyorum onu. Vermezseniz kaçarız.
Herkesin beklentileri ile değerlendirmeli bunu.
BEn muhakkak 2 kart yuvası olmasını istiyorum. Gerçi olympusta objektif büyük sorum ama olsun. bir tane 14-45 ve 18-180 birde makro tamamdır. Yeter bana.
Levobjk d40 a hiç bakmadım.Onun için karşilartırma imkanım olmadı.
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Canon 35mm Macro F/2,8 Is Stm İncelemesi
03 Tem. 2017, 17:02 omaryayla