tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

Deli Topiği

Şöyle 4/4 lük bir polemik bulsam

Milleti birbirine kırdırsam

Canım sıkılıyor…

Tarih: 7 Haziran 2007, 14:16 - İp: 213.***.**2.98
gordi
gordi (üye)
Antalya / Firma

önceleri seçici olamıyorduk,,zaping yok çünki başka kanal yoktu,,elimizdekinin kıymetini bilir ve günde izleyeceğimiz tek bir sinema filminin her sanıyesini pürdikkat izlerdik..
sanırım sorun bu en kral filmler,programlar reyting uğruna herşeyi yapma pahasında olsalarda bizim gözümüz aç olmuş..beğenmiyoruz beğendiremiyoruz..
çocuklarda böyle olacak hiç şüphesiz..
sanırım bütün iş bize düşecek,eğitim çok önemli bir hal almaya başlayacak,,kanattsız olmamamalrı için bolluğu fazla sunmamız ve onların sadece iyi eğitimi için gerekli olan şeyi sunmalıyız..
tahtadan bir oyuncağın nasıl bir emekle yapıldığını ve diğer renkli uzay yaratığı tiplemeleri oyuncakların sağlığa zararlı olduğunu anlatmak zor olsada,bilgisayar başında saatlaer geçirmenin gözlerin başta diğer hayati düzenimizi tehtid ettiğini onlara anlatmak için önce kendimiz sanırım bir şeylere dur diyeceğiz..

Tarih: 15 Ekim 2007, 13:18 - İp: 88.***.**8.186
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

zor olacak gordi çok zor

biz bize verilenle yetinmeyi biliyorduk çünkü fazla seçeneğimiz yoktu tahtadan bir araba için ne kadar sevindiğimi bilemezsin ama artık öyle değil
benim kerata geçen tv kumandasıyla oynuyordu kanal değiştirip duruyor aklıma geldi eski kumandayı verdim nasılsa bozuk oynasın dursun diye aldı kumandayı televizyona tuttu baktı kanal değişmiyor görüntü aynı fırlatıp attı yenisini aldı 1 yaşında bir çocuk bunu anlayabiliyor yeni gelen nesil çok farklı biz onların yanında çok safmışız sanırım kendimizi de eğiteceğiz onlarla birlikte...

Tarih: 15 Ekim 2007, 13:22 - İp: 81.***.**3.185
gordi
gordi (üye)
Antalya / Firma

haklsıın kumanda olayı,,aynısı benim başımda,,cep telefonu ister oynayacakya..bende ikş telefon var biri kamerasız ve renkli ekran değil,,onu kaldırıpı atıyor kapaklı ve kameralı olanı istiyor..dedğin gibi ya biz saftık yada bunlar çok zeki..

Tarih: 15 Ekim 2007, 13:24 - İp: 88.***.**8.186
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

nehir bende yeşil -beyaz boyayacağım isminide nane koyacağım

Gordi Adile teyzemiz vardı...

mahalle maçları yapardık...

maçlardan sonra hayrattan su içerdik kana kana...

leblebi tozu satılırdı hatırladığım...

tipitip vardı...

zeytin ezmesi vardı...

"müsaitseniz annemler size gelecek" lerimiz vardı...

yerli malı günlerimiz vardı...

Tarih: 15 Ekim 2007, 13:34 - İp: 213.***.**2.98
alyen.
alyen. (üye)
İstanbul / Meraklı

#alyen.' tarafından 12.02.2014 21:28:08 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Ekim 2007, 13:43 - İp: 88.***.**5.187
gordi
gordi (üye)
Antalya / Firma

hülya avşar çocukluk aşkımızdı,,tabi o zamanlar gençti.
mahalle aralarında elinde termos dondurma satanlar,
renault 12 en baba arabaydı,
chery chery lady çalardı walkmande
okulda takım elbisenin altında beyaz eleyger spor ayakabıları giyilir kulağıda dana dili sürterdi yerlere..

Tarih: 15 Ekim 2007, 13:44 - İp: 88.***.**8.186
nehirden
nehirden (üye)
İstanbul / Amatör

ben rengarenk macunları özledimmm...bir çubuğa dolarlardı..her renk ve tadda vardı..ama tadından çok renk seçerdik..herkes kendi gökkuşağını kendi yaratırdı.. [>:D

Tarih: 15 Ekim 2007, 13:48 - İp: 85.***.**5.153
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

redkiti daltonları birde kupabaskıyı özledim

Tarih: 15 Ekim 2007, 13:50 - İp: 81.***.**3.185
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

tatarbey açılışı yaptınmı

hangi açılış diyeceksin şimdi ama anladın sen onu

Tarih: 15 Ekim 2007, 13:51 - İp: 81.***.**3.185
nehirden
nehirden (üye)
İstanbul / Amatör

heidi ile peter de gelsin özlemlerinize...büyükbabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Tarih: 15 Ekim 2007, 13:53 - İp: 85.***.**5.153