Fotoğrafçılık Forumları
Deli Topiği
Şöyle 4/4 lük bir polemik bulsam
Milleti birbirine kırdırsam
Canım sıkılıyor…
Ya var ya siz deli görmemişiniz. benim bir teorim var. yazmaya korkuyorum. kaçarsınız diye.
sünömerciiiim, bak canım bi sakinleş. tırsıyom... deli deliye det yapar mı hiç? uslu uslu oyna bakiimmm...
kesin ineklerle üst geçit arasında 100 metre vardı
bunu nasıl başarıyor çözemedim ama aynı kareye topluyor hepsini
peri jim sen tanıksın bir tek danatıma zaten...onu yarışmaya şetçez ya da arçelik le anlaşma yapalım reklamda kullansın
wayy ineklere bak aklımı sewveyim
sanırım çoban deli ki onları oradan geçiriyordu..e takdir ettim ama onun haberi yok.çünkü ortada yok!!
evet arkadaşlar, buyrun size teorim. sonuna kadar sabredip okursanız tartışmak isterim. şimdi ben mi deliyiiiimmm, siz mi? yolluyorum...
Şimdi diyorum ki; atomun yapısını ele alalım. Nedir? Merkezde çok yüksek enerjili bir çekirdek, etrafında sabit hızla dönen elektronlar. Bu elektronlar çekirdeğin yörüngesinde. Birbirlerine çarpmıyorlar. Öylece dönüyorlar. Bu atomlar da bir araya gelince molekülleri, moleküller de bir araya gelince maddeleri oluşturuyorlar.
Bu bilgi cepte…
Daha büyük bir şeylere bakalım. Örneğin güneş. Güneşin etrafında yörüngesinde birbirleri ile çarpışmadan dönen gezegenler. Güneş gibi başka yıldızlar ve kendi gezegenleri. Diyorum ki; acaba güneş ve diğer yıldızlar da çok büyük ölçekli atom çekirdekileri olamazlar mı_ güneş sistemleri de atomlar, galaksiler de molekül ya da maddeler. Mesela böyle olunca içinde bulunduğumuz Samanyolu galaksisi devasa bir kozmik mekandaki bir kibrit kutusu olabilir mi mesela? Kıyamet dediğimiz şey de bir delinin gelip o kibriti çakması olabilir mi?
Şimdi bu bilgi de cepte…
O zaman acep bizim atom dediğimiz mikro yapılar da kendi çaplarında birer uzayı simgeliyor olamazlar mı? Mesela şu an tuşlarına bastığımız klavyeyi oluşturan atomlardan birinde bir takım mikro uygarlıklar varsa ve biz o tuşa bastığımızda onlar için kıyamet oluyorsa???
kolrr deliyim ne yapsam yeridir damm mı
hwm sen süle pakim teorini merank edeyom
Üyelik İptal Edilmiştir.
Naapayım? deliliğimi sorguluyorlar kardeşim. Ahanda attım kuyuya bir taş, çıkarın bakayım şimdi...
İlgili olabilecek konular
-
Gel Ayşe'm Allah'a Edelim Dua Hüseyin Ceyhan
12 Eki. 2024, 16:15 prodersler
029212 Eki. 2024, 16:16
prodersler -
Listede Olmayan Fotoğraf Makine Modeli.
12 May. 2024, 23:54 mr.mehmet
076712 May. 2024, 23:55
mr.mehmet -
Pinhole, İğne Deliği Fotoğrafçılığı
04 Tem. 2008, 15:07 oguzhanman
6779906 Ara. 2021, 12:07
maho99 -
-
Selma Geçer Başımdaki Sevda Yeli Bazen Arsız Bazen Deli
05 Tem. 2021, 13:25 prodersler
0127005 Tem. 2021, 13:26
prodersler -
Karagöz İle Hacivat: Tuzsuz Deli Bekir
26 Mar. 2021, 19:07 serdar102
1155926 Mar. 2021, 19:10
serdar102 -
-
Yeni Başlayan Birine Hangi Modeli Önerirsiniz ?
21 May. 2016, 13:32 anyas
1252421 May. 2016, 14:08
ercan43 -
-