tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

Deli Topiği

Şöyle 4/4 lük bir polemik bulsam

Milleti birbirine kırdırsam

Canım sıkılıyor…

Tarih: 7 Haziran 2007, 14:16 - İp: 213.***.**2.98
glorfindel
glorfindel (üye)
İstanbul / Amatör

Ya var ya siz deli görmemişiniz. benim bir teorim var. yazmaya korkuyorum. kaçarsınız diye.
sünömerciiiim, bak canım bi sakinleş. tırsıyom... deli deliye det yapar mı hiç? uslu uslu oyna bakiimmm...

Tarih: 30 Eylül 2007, 22:02 - İp: 85.***.**2.46
berilyum
berilyum (üye)
İzmir / Amatör

kesin ineklerle üst geçit arasında 100 metre vardı
bunu nasıl başarıyor çözemedim ama aynı kareye topluyor hepsini

Tarih: 30 Eylül 2007, 22:03 - İp: 88.***.**1.40
nehirden
nehirden (üye)
İstanbul / Amatör

peri jim sen tanıksın bir tek danatıma zaten...onu yarışmaya şetçez ya da arçelik le anlaşma yapalım reklamda kullansın

Tarih: 30 Eylül 2007, 22:04 - İp: 85.***.**5.153
suenomer
suenomer (üye)
Trabzon / Amatör

wayy ineklere bak aklımı sewveyim

Tarih: 30 Eylül 2007, 22:05 - İp: 88.***.**0.2
nehirden
nehirden (üye)
İstanbul / Amatör

sanırım çoban deli ki onları oradan geçiriyordu..e takdir ettim ama onun haberi yok.çünkü ortada yok!!

Tarih: 30 Eylül 2007, 22:08 - İp: 85.***.**5.153
glorfindel
glorfindel (üye)
İstanbul / Amatör

evet arkadaşlar, buyrun size teorim. sonuna kadar sabredip okursanız tartışmak isterim. şimdi ben mi deliyiiiimmm, siz mi? yolluyorum...

Tarih: 30 Eylül 2007, 22:09 - İp: 85.***.**2.46
glorfindel
glorfindel (üye)
İstanbul / Amatör

Şimdi diyorum ki; atomun yapısını ele alalım. Nedir? Merkezde çok yüksek enerjili bir çekirdek, etrafında sabit hızla dönen elektronlar. Bu elektronlar çekirdeğin yörüngesinde. Birbirlerine çarpmıyorlar. Öylece dönüyorlar. Bu atomlar da bir araya gelince molekülleri, moleküller de bir araya gelince maddeleri oluşturuyorlar.
Bu bilgi cepte…
Daha büyük bir şeylere bakalım. Örneğin güneş. Güneşin etrafında yörüngesinde birbirleri ile çarpışmadan dönen gezegenler. Güneş gibi başka yıldızlar ve kendi gezegenleri. Diyorum ki; acaba güneş ve diğer yıldızlar da çok büyük ölçekli atom çekirdekileri olamazlar mı_ güneş sistemleri de atomlar, galaksiler de molekül ya da maddeler. Mesela böyle olunca içinde bulunduğumuz Samanyolu galaksisi devasa bir kozmik mekandaki bir kibrit kutusu olabilir mi mesela? Kıyamet dediğimiz şey de bir delinin gelip o kibriti çakması olabilir mi?
Şimdi bu bilgi de cepte…
O zaman acep bizim atom dediğimiz mikro yapılar da kendi çaplarında birer uzayı simgeliyor olamazlar mı? Mesela şu an tuşlarına bastığımız klavyeyi oluşturan atomlardan birinde bir takım mikro uygarlıklar varsa ve biz o tuşa bastığımızda onlar için kıyamet oluyorsa???

Tarih: 30 Eylül 2007, 22:10 - İp: 85.***.**2.46
suenomer
suenomer (üye)
Trabzon / Amatör

kolrr deliyim ne yapsam yeridir damm mı

hwm sen süle pakim teorini merank edeyom

Tarih: 30 Eylül 2007, 22:11 - İp: 88.***.**0.2
aykuts
aykuts (üye)
İstanbul / Meraklı

Üyelik İptal Edilmiştir.

Tarih: 30 Eylül 2007, 22:14 - İp: 88.***.**9.197
glorfindel
glorfindel (üye)
İstanbul / Amatör

Naapayım? deliliğimi sorguluyorlar kardeşim. Ahanda attım kuyuya bir taş, çıkarın bakayım şimdi...

Tarih: 30 Eylül 2007, 22:15 - İp: 85.***.**2.46