tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

Deli Topiği

Şöyle 4/4 lük bir polemik bulsam

Milleti birbirine kırdırsam

Canım sıkılıyor…

Tarih: 7 Haziran 2007, 14:16 - İp: 213.***.**2.98
type h
type h (üye)
Manisa / Amatör

glorfindel...matematik hayatta anlamamaya çalıştığım şeylerin başında gelir,bu hikaye ona bakış açımı kuvvetlendirdi ..zaten o yüzden gittim ingilizceci oldm

kemal abi vala yakarsak bana acil bi sponsor şart..ya da ciddi bi hortum olayına girecez..ancak biz hortum yerken bizi görmeyenler! olacak ya,,ee onlara çorba şart tabi..ama ben onlara zınlık koklatmam

Tarih: 29 Eylül 2007, 01:48 - İp: 88.***.**1.52
type h
type h (üye)
Manisa / Amatör

matematikçiyi denklemlerle beraber problem havuzlarında boğalım bence...hayatın sinüsü,kosinüsü olmadığını anlasın

Tarih: 29 Eylül 2007, 01:49 - İp: 88.***.**1.52
glorfindel
glorfindel (üye)
İstanbul / Amatör

Valla daha komiği liseyi bitirip mühendislik okudum ama sınavda matematikten fazla türkçe sorusu çözmüştüm. Matematik puanı ile öğrenci alan yere nerdeyse full türkçe ile girdim. Demek 0=0 çıkmasaydı nükleer fizikçi olurmuşum. A-ha.. daha da deli olurdum herhalde... hehehehe neyse sağolsun matematik hocam. hayatımı kurtarmış. adı neydi ama hatırlamıyorum. Damper derdik bi onu hatırlıyorum... Tobe tobe. Şimdi takarım ben buna. Gecenin ikisinde liseden arkadaşları hatırla, telefonlarını bul, tek tek ara; "ya bizim damperin adı neydi?" diye sor... arayayım valla... onlar da delirsin...

Tarih: 29 Eylül 2007, 01:53 - İp: 85.***.**3.226
glorfindel
glorfindel (üye)
İstanbul / Amatör

Bir de şu olasılık problemleri vardı. Çok severdim onları.

Soru: Bir torbada 5 kırmızı, 6 yeşil 8 tane de mavi top var. 3 top çekiliyor, her çekilen top yeniden torbaya koyuluyor. 2 kırmızı bir yeşil gelme olasılığı nedir?

Yanıt: %50... Ya gelir ya gelmez.

Aslında tüm olasılık problemlerinin yanıtı %50'dir arkadaşlar. Ya olur ya olmaz. Şimdi gidip eğitim hayatımız boyunca çözdüğümüz ve yanlış yanıt verdiğimiz olasılık problemlerinin yazarı ve sorarları için dava açsak kazanır mıyız? %50... Ya kazanırız, ya kaybederiz.

Ben olmuşum galiba...

Tarih: 29 Eylül 2007, 01:57 - İp: 85.***.**3.226
type h
type h (üye)
Manisa / Amatör

hoca sen uçmuşsun...nükleik bi hale gelmeden aramıza dön
çünkü ben yatar,birilerinin delirik kalması lazım..iyi geceler
kemal aabiii,sanada iyi gecelerrr...bakarsın bilgisayar kendiliğinden havaya uçar gece..neyse artık eyvallah

Tarih: 29 Eylül 2007, 02:05 - İp: 88.***.**1.52
glorfindel
glorfindel (üye)
İstanbul / Amatör

Hehehehe, dağıttım deli topiğini bir günde... Size iyi geceler.. Ben tatlı su balıklarının sindirim sistemindeki DNA'ların nükleik dizilişlerini araştırayım azıcık. Sonra yatarız. Sonra rüyamda fotoğraf çeker yarın da siteye eklerim onları...

Tarih: 29 Eylül 2007, 02:10 - İp: 85.***.**3.226
glorfindel
glorfindel (üye)
İstanbul / Amatör

Vallaha topic mopic kalmadı. Sabaha buraya giren ilk arkadaş. Senden ricam peşpeşe 15 - 20 yorum yazıver. Böylelikle son sayfadan okumaya başlayan her normal Türk vatandaşı benim yazdıklarımı görmemiş olur. Yazıktır yani millete. Hadi iyi geceler.. Yani ilk okuyan arkadaş, sana günaydın...

Tarih: 29 Eylül 2007, 02:52 - İp: 85.***.**3.226
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

gorfi uçmuşun sen yaaa...!!

Hani senin hunin nerde bakiim??
Ben deli doktoruyum haa.. ona göre!!

Tarih: 29 Eylül 2007, 05:35 - İp: 88.***.**6.157
nehirden
nehirden (üye)
İstanbul / Amatör

yola çıkmadan diyim dedim.dedim dedikten sonra da dedim..

KLOR!!bir de Çince yazman gerekecek.oradan şube teklifi geldi.seni başklordeli olarak yollayacağız..tüm akıllıları dezenfekte edeceksin.

döndüğünde de hücren hazır
gardiyanın da panctom olacak..

seval sırayı daattığı için ayrıca karışık bir koğuşa konulacak

type klorun bütün formüllerini imha edecek

çiğdem e delilerin asla uyumadığı, uyur göründükleri dersi verilecek..bir de bayılmak yassah

ayrıca uzun cümleler kurulmayacak.

bu yazıyı okuyan herkes 5 sn.içinde yok olacak

hadi bana iyi yolculukar..yoldan deli toplayacağımm .sıkışacağız biraz ama
BİR DELİ BİR İNSAN.di mi

Dİ demeyenler vurulacaktır.

haddeeee gittimmmmmmmm

Tarih: 29 Eylül 2007, 07:40 - İp: 85.***.**5.153
nctenk
nctenk (üye)
İstanbul / Amatör

allah akıl fikir versin sabah sabah

Tarih: 29 Eylül 2007, 07:44 - İp: 85.***.**4.120