Fotoğrafçılık Forumları
Deli Topiği
Şöyle 4/4 lük bir polemik bulsam
Milleti birbirine kırdırsam
Canım sıkılıyor…
#alyen.' tarafından 14.02.2014 15:07:18 tarihinde düzenlendi.
küsersen kümese gir..
bu lafı küçüklüğümüzde ederdik ama küsmek ve kümesin alakasını anlamış değilim..
tavukmusun ki sen..
#alyen.' tarafından 14.02.2014 15:07:45 tarihinde düzenlendi.
herkese yeniden selam
tatili anlat demişsiniz ne anlatayım bildiğiniz tatil
deniz, kum, güneş bol fotoğraf, oğlumlu 24 saat birlikte olmak en güzeli de buydu galiba
evet oğlumla çok güzel vakit geçirdim, henüz 9 ayı yeni bitirdi ama onu denizle tanıştırdım, bol bol suya soktum çok hoşuna gitti en güzel tatilimdi diyebilirim. Bol bol dinlendim, 5 günde yaklaşık 1000 adet fotoğraf çektim, hobi amaçlı 100 kadar çekebildim oğlandan anca fırsat kaldı ama güzeldi...
Size de tavsiye ederim, fırsatınız varsa dinlenin, bir hafta televizyon yok, bilgisayar yok, hatta saate bile bakmadım süperdi süper...
atakan içiçleri genel kurmay cumhurbaşkanının baskılarıyla galba bizde gitcez deniz ve kum olayına sanırsam..
ben sıcağı pek sevmediğim için o kadar hevesli değilim..
ayrıca cebimde hevesli değil..
yalnız şu konuyu bi açıklığa kavuşturalım..
oğlanı havuza soktun mu..
bezlemi soktun bezsiz mi
bezsiz soktuysan sonra temizliği sen mi yaptın
bezle soktuysan havuzdan aldığın suyu iade aldılar mı?
denize mayoylamı soktun oğlanı yoksa nü mü?
nü soktuysan saldıran falan oldumu..
yoksa tek saldıran sen miydin.
genital bölgelerde deniz ve kumdan kaynaklanan bebeksel rahatsızlıklar varmı ?
oğlan başka besin kaynaklarına saldırıda bulundumu.. (malum plajlarımız yerli ve yabancı besin kaynaklarıyla dolu)
senin bu besin kaynaklarına yaklaşımın ne düzeyde oldu..
yengenin seni pinçik ve parça etmesi kaç saniye sürdü.
şimdilik giriş düzeyi sorularım bunlar..
sepet sepet yumurta sakın cevapları yazmayı unutma
ROKOMET E CEVAPLAR
1- Oğlanı havuza sokmadım, havuz denizden daha fazla bakteri üretiyor,
2- Denize bezi ile değil mayo ile soktum,
3- Kumdan dolayı ilk gün poposunda hafif kızarıklık meydana geldi ama tuzlu su bu olayı çözdü
4- Yerli ve yabancı kaynaklı besin maddelerinden hem oğlum hem de ben uzak durmaya çalıştık, malum deplasmandayız sonra olaylar çıkıp iç sahamızı da kapatmayalım dedik
5- Oğlanın bezsiz geçen sürelerinde kirletme sorunu yaşamadık, deniz suyunun soğukluğundan dolayı arada bir sintine boşalttı ama o da sıvı olduğundan bir rahatsızlık meydana gelmedi.
6- Hanımın beni parça pinçik etmemesi için güneş gözlüklerimi hiç çıkartmadım böylece hangi yöne baktığımı kimse anlamadı.
Şimdiye kadar sorduğun sorulara yanıtlarım bunlar, sanırım senin istediğin cevapların bir kısmı var,
bir kısmı da beklediğin gibi değil ama napalım gerçekler bunlar... (parça pinçik durumu olmadı, (ben pazarbeymiyim)
bu arada rokomet ben de gitmeden önce senin gibi çekimserdim, hem cepsel hem de fiziksel olarak tatil kısmı beni düşündürdü ama şu an imkan olsa tekrar giderim. Oğlum denizde çok mutlu oldu, çocuklar için çok iyi özellikle bizimkiler gibi ufak iseler denizle tanışmalarını görmeni isterim. Kumlarla bir oynayışı vardı ki bayıldım. kumda rahat rahat emekledi, taklalar attı, yeni bir şeyler keşfetmenin heyecanıyla kumları elleyip avuçlamasını görmeliydin. Bence ne yap ne et götür ufaklığı denize...
oh oh pek güzel...
bende oğlanın çeşitli kaynaklardan beslenmesine sıcak bakmıyorum. Zira zararlı olabilir. Ona bi zarar gelmesindense canımı ortaya koymaya razıyım. Bu durumda önceden deneme yada test yapma olayı çözüm olabilir. Gerçi bu durumda da ciddi bir sağlık problemi yaşayabilir tatili hastane ile sonuçlandırılabilir diye çekincelerim var.
Bu aralar oğlanı güneşten korumak için uygun boyutlarda bir huni arayışı içindeyim.. Boyut ve fiyat konusunda mayo konusundaki tahminimde yanıldığımı itiraf etmek isterim. umarım aynı şey hunide başıma gelmez
oğlana güneşten korumak için huni yerine yüksek faktörlü güneş kremi al
ben hiç sorun yaşamadım birde sahilde iken üstünde bir atlet bulunsun direkt güneşten korursan problem olmuyor.
Güneş kremi 25 ytl
Mayo 10 ytl
en küçük mayo bile büyük geldi hafif bir yiğidin malı meydanda durumu oldu ama idare ettik...
ha birde denize sokabilmek için oyuncaklı bir şişme bot aldık attan ayaklarını geçiriyosun böylece bebeğin düşme sorunu ortadan kalkıyor ve çocuk bununla oynarken bi bakıyor ki denizin ortasına kadar gelmiş suyun ısısına da alıştımı deliriyor zaten, sonra çıkmak istemiyor...
bot 10 ytl..
İlgili olabilecek konular
-
Gel Ayşe'm Allah'a Edelim Dua Hüseyin Ceyhan
12 Eki. 2024, 16:15 prodersler
029212 Eki. 2024, 16:16
prodersler -
Listede Olmayan Fotoğraf Makine Modeli.
12 May. 2024, 23:54 mr.mehmet
076712 May. 2024, 23:55
mr.mehmet -
Pinhole, İğne Deliği Fotoğrafçılığı
04 Tem. 2008, 15:07 oguzhanman
6779906 Ara. 2021, 12:07
maho99 -
-
Selma Geçer Başımdaki Sevda Yeli Bazen Arsız Bazen Deli
05 Tem. 2021, 13:25 prodersler
0127005 Tem. 2021, 13:26
prodersler -
Karagöz İle Hacivat: Tuzsuz Deli Bekir
26 Mar. 2021, 19:07 serdar102
1155926 Mar. 2021, 19:10
serdar102 -
-
Yeni Başlayan Birine Hangi Modeli Önerirsiniz ?
21 May. 2016, 13:32 anyas
1252321 May. 2016, 14:08
ercan43 -
-