Fotoğrafçılık Forumları
D200 Fiyatı Düşecek Mi?
beklenen d80 -photokina- canon yeni urun ve birde hali hazırdaki a-100 nedeniyle d200 fiyatı nerelere düşer. ve bu dusus ne kadar bir sureci kapsar?
dusmez kolay kolay d70 cıktıda d100 ne kadar dustu sanki d200 de bundan sonra inmez herhal cok fazla.. huseyin bizi pınarbasına gotursene fotograf cekmeye (pınarbasındaydın dimi)
gelin abi..her zaman. dur o halde. kayseri toplantısını pınarbasıda yapalım. cumartesi yada pazar gelin abi. bi saatlik yok. sonra inin ve sorun buralarda iyi bir fotografcı yasarmıs diye. onlar sizi bana getirir
şaka makda hakkaten iyi olur. pazar gunu beklerim diger elemanlarada haber verelimde. sende biraz ugras ömer ..
peki tr icinde d200 en ucuza nerden alınabilir. spotculardan bahsediyorum. garantiye gerek yok fiyatlar ne alemdedir.. kayseri yalcınlarda body fiyatı en son 3.700 lira.. evet fikirlerinizi bekliyorum
abi bu aralar olmaz.. onumuzdeki hafta sınavlarım var pazartesi salı cuma.. sonra tatile gidiyorum.. eylul de gelecegim kayseriye.. ben gelir gelmez yapalım zaten cok istiyordum pınarbasında fotograf cekmeyi dag tepe gezdirirsin bizi artık
Alabalık havuzlarına gidinde bizim içinde balık yiyin bari.
inşallah düşer bende alırım bitane .gerçi ebayde fiyatları takip ediyorum.arada bir düşüyor ama d80 çıkmasından sonra ben düşüş bekliyorum.tabiki 1000 dolar seviyesine gelmez ama ne kadar düşse okadar iyidir olmazsada canımız saolsun bi tane d80 alırız
http://www.dslrphoto.com/2006/08/17/japan-most-popular-digital-camera-ranking-aug-7-to-aug-13-2006/
baska forumdan gordugum linki hemen aşırayım.. japonyaki son bir hafta icindeki ps ve dslr satış listesiymis.. burda d80 9. sırada gozukuyor..
yani d80 japomnyada satışta.. eylülde tr ye gelirmi dersiniz?
Kontrast, ön sipariş sayısı olabilir japonyadaki rakamlar. Bence orada da piyasaya çıkmamıştır henüz. Türkiye'ye ekim sonundan önce gelmez diye düşünüyorum.
#swordsman' tarafyndan 19.08.2006 13:47:41 tarihinde düzenlendi.
Kontrast merhaba.
D200 spot fiyatı yaklaşık olarak 2.700 YTL
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
-
-