ibosis
ibosis (üye)
Mardin / Amatör

Canon D600 , D550 Veya D 650 Hangisi

merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum. bu üç Makineden Hangisi almalıyım ilk defa Bi makinem olacak ve ne fiyatta alırsam uygun almıs olurum simdiden tesekkürler

Tarih: 1 Nisan 2013, 16:09 - İp: 81.***.**7.190
pusat114
pusat114 (üye)
Ankara / Amatör

sevgili @ibosis öncelikle aramıza hoş geldin aslına bakarsan bende en az senin kadar yeniyim bu forumda ve hatta benimde ilk defa DSLR bir fotoğraf makinam oldu tercihimi de Canon Eos 650D den yana yaptım bundan önce hiçbir makine kullanmadığım için sana şu iyidir yada bu kötüdür demem çok yanlış olur lakin kendi çapımda yaptığım araştırmalarda 650D bizim gibi yeni başlayanlar için oldukça yeterli bir makine 650D diğer verdiğin modellere göre daha yeni bir tasarıma sahip daha hızlı bir işlemci, hareketli dokunmatik bir LCD ekrana sahip ki eğer kullanacak olursan yerine göre ne kadar kolaylık sağlayacağını göreceksin üstelik dokunmatiği o kadar hassas ki kullanırken hiç sıkıntı yaşatmadı bana forumdaki abilerim ve diğer arkadaşlarım dan aldığım bir tavsiyeyi de paylaşmak isterim şunu unutma hangisini alırsan al fotoğrafı çekecek makine değil sensin bu gerçek ten çok önemliymiş saygılarımla...

Tarih: 2 Nisan 2013, 00:06 - İp: 78.***.**3.79
  • 1