Fotoğrafçılık Forumları
Anadolu Gayfe..
        Entel cafe denen yere muhalif olarak açılmıştır   

Anadolu ruhu taşıyan her türk vatandaşını gayfemize bekliyoruz  

Forum müdavimlerinin pek ortada görünmediği ve forumun bu durgun günlerinde, bu gayfeyi açmak akıl karı değil belki ama.. 
Olsun, nasip  

Anadolu'ya dair herşey, her düşünce, her uygulama müessesemizde geçerli olup, entel hareket ve girişimler yassahtır   

HOŞ GELDİNİİİZZZZZZZ....  

ayrıca herkese selam alekiimmm  

aleyküm selam...  

Bahar ayları gevşer gönül yayları ama tikkatli olun yoksa her an bir kayınpederiniz olabiler   

çok güldüm bende bu lafa..  

anadolu gayfesinde simit olmaz remi, sen get onu entelde de   

---------- 

Yaw sabahtan beri, saatlerdir bir arkadaşla MSN sohbeti yaptım, gözlerim şişti hee   

mesela bux bayağı kilo almış gibi geliyo gözüme şu an  

desinin bulanık avatarı eyice bulanıklaşmış, heçbişey yok sankim   

milinin şapkası, padişah kavuğu gibin olmuş  

reminin de gözleri pörtlemiş   

patron bu Kilo esprisini iyi ki benim üzerime yaptın. Desi ve ya Mili'ye yapsaydın ayvayı yemiştin  

bir ay durumu düzeltmek için uğraşacaktın.  

patron bu Kilo esprisini iyi ki benim üzerime yaptın. Desi ve ya Mili'ye yapsaydın ayvayı yemiştin bir ay durumu düzeltmek için uğraşacaktın.  

ilahi bux.. hey Allahım bugün gülme günüm mü ne   

birkaç gündür hatta bir haftadır gündemden uzaktayım. kendi gündemim için kafa yormaktayım. ama hafta sonu full burlardayım.  

döktürüveriririm galiii  

BUX'a katılıyorum   

Ama benim de , MİLİ'nin de kilo problemimiz olmadığından, şaka kaldırabilir durumdayız   

abimiz konuşmuş 

http://aliozel.wordpress.com/2011/03/14/neden-kabul-ederizetmeyiz/  

desiye katılmaktayım diyeceğim ama formaliteden katılamayacağıma göre o zaman kararsızım  

Önce gülümse Sonra gül Kahkahalarla gül  kahkaha bulaşıicı miş  
dedik ya panctom...bugün gülme günümüz.  
 hepiniz bi fıkra anlatın bakalım.komik olsunnnnnnnnnnn. 
milinin canına minnet hemen  başlar yazmaya... 
e hadiiiiiiiii 

sadece temel fıkraları anlarmayın ne de olsa ben karadenizliyim.  
ha haaa ilki benden 
100 Hamsi 
Dursun Temel'e sormus : Uşagum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? Temel : 100 tane yerim valla... Dursun : Hadi oradan yesen yesen 1 tane yersin geriye kalan 99 hamsiyi oruçsuz yersin... Bu espri Temel in acaip hoşuna gitmis.Yolda Cemal i görmüs ve hemen sormus: Usagum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? Cemal : 50 tane yerim ben... Temel : Tüh be usagim 100 deseydun sana müthis bir espiri yapacaktum...

İlgili olabilecek konular
- 

Istanbul Anadolu Yakası Yerler?25 Tem. 2014, 17:13 schwarzqeist 2237612 Eki. 2014, 14:49
 boranyildirim
- 

- 

İst. Anadolu Yakası Fot. Eğitimi22 Şub. 2005, 13:17 gugux 81254423 Mar. 2011, 02:38
 av.ozguryilmaz
- 

- 

Anadolu Yakasında Fotoğrafçılık Derneği01 Ağu. 2010, 00:38 saksay66 3241410 Ağu. 2010, 15:54
 istanbul_f
- 

İstanbul Anadolu Yakasında Ki Kurslar11 Kas. 2009, 03:29 mussa22 0281011 Kas. 2009, 03:30
 mussa22
- 

Anadolu Yakası Fotoğrafın Merkezi11 Mar. 2008, 10:54 fonhazines 17573819 Mar. 2008, 19:36
 fonhazines
- 

- 

-