fuzzy
fuzzy (üye)
Kayseri / Amatör

500 Ytl Civarı Modeller?

merhaba
az önce ilk mesajımı yazmış bulunuyorum.tüm siteye hayırlı uğurlu olmam başınıza bela olmamam dileğiyle
forumlara göz gezdiriyordum da burası maşallah yardım derneklerini aratmıyor.yardıma ihtiyacı olan koşmuş gelmiş.sağolsun arkadaşlar da önemseyip cevap vermişler.kimseyi cevapsız bırakmamışlar.
eveet bu kadar şeyi söyledikten sonra anlamışsınızdır ben de yardım isteyeceğim.
fot makinası almayı düşünüyorum söylediğim gibi.ama kendim almayı düşündüğüm için bütçemi çokta zorlamak istemiyorum.500 ytli aşmayacak bir marka ve model önerebilirseniz sevinirim.dediğim gibi forumların birçoğunu okudum ama 1000 - 1500 ytl gibi benim dudağımı uçuklatan rakamlar var.dudak uçuğu da pek yakışmıyor bana biliyor musunuz? önerilerde ilk sorulan soru bütçe olduğu için onu söyledim.dediğim gibi yeni başlıyorum.artık bu kadar söz yeter.söz ustalarda...

Tarih: 13 Nisan 2006, 12:34 - İp: yok
reddevil77
reddevil77 (üye)
İstanbul / Amatör

merhaba
ben de bugun itibariyle canon a610 kullanıcıları arasına girdim:D Sirkeciden 520 milyona aldım fuzzy arkadaş

Tarih: 13 Nisan 2006, 18:08 - İp: 85.***.**9.31
mehmetklyr
mehmetklyr (üye)
İstanbul / Amatör

sizi kompakt dijitaller bölümüne alsaak diyorum...

Tarih: 13 Nisan 2006, 19:19 - İp: 85.***.**8.232
k.etkisi
k.etkisi (üye)
İstanbul / Amatör

hocam o fiyata yakın kodak z740 var. bende var kullanıyorum .. digital slr alıcam ama yinede kodak z 740 ımı satmıcam. kesin ve 100 % tavsiye ederim. 5 piksel fotogrf cekiyo. simdi 6 pikseli 8 pikseli cıktı ama 5 pikselde 50*70 cm ebadında psoter cekiyo kesinlikle onu al....

Tarih: 25 Nisan 2006, 23:46 - İp: 85.***.**0.193
  • 1