umutemrey
umutemrey (üye)
İstanbul / Meraklı

2018 Yılında Eski Makine Alacak Meraklıdan...

Merhabalar NetFotoğraf Ailesi,

Siteyi kısa önce google'a sorduğum bir soru vasıtası ile fark ettim, google'da arattığım kelime nikon d7000 yağ sorunu idi. 3-4 sene öncesinden yazılan çok değerli yorumları gördüm, çok kısa önce üye oldum, konuları inceledim, yeni fotoğraf makinesi alacak bir kardeşiniz olarak yorumlarınızın çok faydalarını gördüğümü söylemeden geçemeyeceğim.

Ancak konu başlığı açma nedenim, 2018 yılında olmamız, bahsi geçen makinelerin halen satılıyor olması ve de sizlerin tecrübelerinin o makineler üzerinde çokça artmış olmasıdır.

Kısaca kendimi tanıtayım, üniversite öğrencisiyim istanbul'da yaşıyorum, fotoğraf merakım liseden beri var ancak şimdi fotoğraf makinesi alabileceğim.

Öncelikle öğrenmek ve sonra da uçak ve manzara fotoğrafları çekebilmek için fotoğraf makinesi alacağım, temel bilgilere sahibim.

Nikon d7000 için okuduğum yorumlar nedeniyle çok fazla sorunları olan bir makine olarak zihnimde canlandırdım, ancak özelliklerinin çok iyi olduğundan bahsediliyor. Bunun yanı sıra, biraz daha eski olan d300s modeli mevcut her ikisini de body olarak almayı sonra 50 mm lens ile öğrenmeyi ve ihtiyacıma göre ekipman almayı planlıyorum. Makine olarak da açıkçası bu iki makinenin arasında kaldım ve aldığımda sorun yaşamayacağım ve elimde sağlam bir makine olacağından emin olacağım bir makine almak isterim.

Şimdiden bilgi ve tecrübeleriniz için teşekkür ederim.

Tarih: 18 Şubat 2018, 19:24 - İp: 94.***.**4.139
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

D300s' i sıfır bulabilirsen hiç kaçırma. Temiz ikinci elini bulabilirsen kusuru yoksa al derim. 300s çok iyidir.

 

Tarih: 19 Şubat 2018, 10:39 - İp: 176.***.**1.160
  • 1