Fotoğrafçılık Forumları
Sergiden Enstantaneler.. :)
        sergiden fotoğraflar..  

#nedimy' tarafından 16.09.2007 16:32:14 tarihinde düzenlendi. 

Tualll Bey ne demek yaf bi dahakine hep beraber oluruz aaaaaaaaa yok öyle surat murat asmak... hemidek benim yanımda  

kontras gardın düştü   

durun furmayın yassıkkktır . . . oda bizden tertemiz bir yürek
  durun furmayın yassıkkktır . . . oda bizden tertemiz bir yürek  

onlar sefgi gözyaşlarıydı tara'jımmmm sevdiğim insanları tekrar tekrar görüp heyecanlarına bianlık ortak olmak etkiliyor ister istemez . . . senin yanında aylanmazzz  biliom zuzaylı  

pak güydüm hayy allah iyiliğini veysin.
  pak güydüm hayy allah iyiliğini veysin.  

#mustafaonu' tarafından 17.09.2007 18:34:07 tarihinde düzenlendi. 

YENİ ONLİNE OLANLAR İÇİN GÜNCEL 

Daha önce okuyanlar okumasalarda olur   

Öhöö! Se-se-sesss (tamam güzel mikrafon çalışıyo) 

Beni sizler var ettiniz siz gelmeseydiniz salona ben evlerinize gelecektim! vs vs.. 

Öncelikle Türk filmlerini bana 3 gündür "zorla" yaşatan... Ahenkli ve şuh bir tonla "Nejuuuaattthh" demezsem canımı okuyan, "bu kız yoldan gelmiş, hastaymış, ölmüş de bizim için dirilmiş" diye hiiiiç düşünmeden "TARA! KAK ORDAN ÇABIK! GİT ÇERÇEVELERİ AS! ETİKETLERE İSİM YAZ! İSİMLERİ FOTOĞRAFLARIN ALTINA YAPIŞTIR! HADİ KIZ!" diye tabiri caizse canımı okumakla kalmayıp sil baştan yazan, üstüne de 30. baskımı piyasaya süren, ama bu kadar çin işkencesinin üstüne bi o kadar da cici tatlı; ama ne olur ne olmaz elinden ASLA GAZOZ İÇMEYECEĞİM dünyalar gırgırı Necat Abi, iyi ki varsın be   

(darılmaca yok, yaş sırasından gidiyorum, büyükler önden küçükler sıralarını beklesin..) 

Nilgün Abla'larım var bi de... Biri sağolsun bütün gün kedilerle mıncıklaştım üstüm başım tüy oldu diye anne edasıyla "dur kızıım bi kıpırdama bırak şu kediyi kucağından tüylerini temizliycem" diye elinde bant köşeye kıstırıp üzerimi temizler 

İkisini de birbirinden ayıramam sağolsunlar bi dakika yalnız bırakmadılar, Necat Abinin aksine "kak iş yap kâseyi kaldır hadi yaa" diye gına da getirmediler
 İkisini de birbirinden ayıramam sağolsunlar bi dakika yalnız bırakmadılar, Necat Abinin aksine "kak iş yap kâseyi kaldır hadi yaa" diye gına da getirmediler   Pek çok kocaman sviyorum sizleri de
 Pek çok kocaman sviyorum sizleri de   
  Sonra bir de İlknurum var; aşkım benim ya ben oturdum bütün gün "sizlere ömür" teyzeler gibi "ah oram ağrıyo, ah uykum var, yok uyumadım, ayol yoldan geldim".... Hatundaki nasıl azimse artık (darısı başıma) bütün duvarları donatıverdi, bana sadece uzaktan bakıp otoparkçılar gibi "solu az indir, topla gel topla gel, tamam durrrr!!!!" demek kaldı
 Canım benim çok çok kocaman ellerine sağlık, artık eminim bir ömür boyu ne sergide fotoğraf asmak ne çerçevelerin arkasını sökmek ne de çift taraflı bant ile yapıştırılan fotoğraflara son vites kuvvetle asılmak istemiyosundur biliyorum
 Canım benim çok çok kocaman ellerine sağlık, artık eminim bir ömür boyu ne sergide fotoğraf asmak ne çerçevelerin arkasını sökmek ne de çift taraflı bant ile yapıştırılan fotoğraflara son vites kuvvetle asılmak istemiyosundur biliyorum   Muju muju!
 Muju muju! Bi de bi de Emre Güneş ve "manitası" vardı
 (gıcık olduğunu biliyorum Fatoşum ondan ısrarla Emre'nin manitası olarak söz etcem senden
 (gıcık olduğunu biliyorum Fatoşum ondan ısrarla Emre'nin manitası olarak söz etcem senden  ) Onlarda dünya tatlısı bi çift, her ne kadar Emre'yi ayağımın altına almama ramak da kalsa, 32 dişini gösterim kıs kıs gülmesiyle yumuşayıverdim (ama yumuşuyo nasıl olsa bu diye güvenme, heran kendini paspas modunda bulabilisin benden söylemesi
 ) Onlarda dünya tatlısı bi çift, her ne kadar Emre'yi ayağımın altına almama ramak da kalsa, 32 dişini gösterim kıs kıs gülmesiyle yumuşayıverdim (ama yumuşuyo nasıl olsa bu diye güvenme, heran kendini paspas modunda bulabilisin benden söylemesi   
   ) Emre'nin manitası, yapış yakama
  ) Emre'nin manitası, yapış yakama  
 Ben seni zaten bi kere modelim yaparım, seni yerlerde süründürür göllere sokarım, zaten bi daha sittin sene bakmazsın yüzüme, bucak bucak kaçarsın benden
 Ben seni zaten bi kere modelim yaparım, seni yerlerde süründürür göllere sokarım, zaten bi daha sittin sene bakmazsın yüzüme, bucak bucak kaçarsın benden   
  Unutmayalım Asuşum var bi de benim (yaş sırası karıştı mı ne
 ) Cici mi cici, şeker mi şeker... Neydi o köftecideki cazgır hatun ya, git parçala "neymiş efendim yemek yicekmiş sessiz olcakmışız" orda ben sivrilik yapar "bezinizi de ben bağliyim mi" derdim de
 ) Cici mi cici, şeker mi şeker... Neydi o köftecideki cazgır hatun ya, git parçala "neymiş efendim yemek yicekmiş sessiz olcakmışız" orda ben sivrilik yapar "bezinizi de ben bağliyim mi" derdim de   neeeeeyyyse (gece iyi uyumuşum çok mu belli oldu? Fazla enerji yüklemesi var bugün bende)
 neeeeeyyyse (gece iyi uyumuşum çok mu belli oldu? Fazla enerji yüklemesi var bugün bende) Ve ve ve... kem küm... lama... dur neydi? mmmmm... lemazükalö? yok olmadı... lemüzikalu? neydi o nick yaa

Hayır hanım ablayı komaya soktum sergi yerinde 40 defa üst üste nickini sorunca (çok kalabalıktı millet hoyda hoyda bağırıyo ben napiyim... duyu organımın alt eşik üst eşik standart insan ayarında...) allahtan adını 1 kerede idrak ettim de ordan beni zavazingoya çevirip çöp kutusuna atmadı
   Hayır hanım ablayı komaya soktum sergi yerinde 40 defa üst üste nickini sorunca (çok kalabalıktı millet hoyda hoyda bağırıyo ben napiyim... duyu organımın alt eşik üst eşik standart insan ayarında...) allahtan adını 1 kerede idrak ettim de ordan beni zavazingoya çevirip çöp kutusuna atmadı 

DEVAMI 

Seninle de tanıştığıma çok memnun oldum (isim hafızam iğrençtir, turuncu melün bakışlı aptal bir japon balığı bile daha iyidir o konuda emin olabilirsiniz) kocaman öpcükler   

hmmmm mmmm... başka başka... Yok şimdi tanıştıklarımı hatırlıyorum da geri dönüp nicklere bakmaya üşeniyorum var mı böyle şey 

Ah hatırladım.. Sevgili sevalkalin
 Son dakkada tepeme tüniyerek kuşbakışımsı bir fotoğrafımı çekti
 Son dakkada tepeme tüniyerek kuşbakışımsı bir fotoğrafımı çekti   Bende zaten moda girmişim iki gündür gelen geçen çekiyo, yeni pozlar bulmam lazım kendime çiçeklerle haşır neşir olduk hemen millet çiçeklere saldırmış, masaya yattık millet masaya yatmış falan...
 Bende zaten moda girmişim iki gündür gelen geçen çekiyo, yeni pozlar bulmam lazım kendime çiçeklerle haşır neşir olduk hemen millet çiçeklere saldırmış, masaya yattık millet masaya yatmış falan... 
 )
  ) mmmmm başka başka... Aaaaaaaa Morcadı (beyler tamam sıra size de gelcek "nan hani bize?" dediğinizi duyar gibi oldum... hanımlar önden...) Morcadıcımla da çok memnun oldum, ama bugün üzerinde morları göremeyince pek bi üzüldüm, halbuski dün giydiği mor parlak göz alıcı gömleği ben çok beğnemiştim
 Adını bilem öğrenmedim hala, morcadı diye kaldı öyle (tuuuu bana tuuuuu!!!) Seni de kocaman öptüm şekerim
  Adını bilem öğrenmedim hala, morcadı diye kaldı öyle (tuuuu bana tuuuuu!!!) Seni de kocaman öptüm şekerim   
  Bi de bi de benim Kübraaam var
 Onla da zaten görüşcez Ankara'nın altını üstüne getircez
 Onla da zaten görüşcez Ankara'nın altını üstüne getircez  İyiki tanıştım yavrus senle de
 İyiki tanıştım yavrus senle de  
 (Hafıza yoklanıyor..........)
Beylere geldik

Önce Ege'yle tanıştık kaynaştık, "Nejuaaattt" beyden "Ege'ye ankara'da sahip çık" talimatınıda alıp yerimize oturduk
 (Ege biran önce ulaş bana bu Nuri Alçom eğer duyarsa ben hala seni kolundan tutup alemlere akmadım, parçalar beni parçalar!!!)
  (Ege biran önce ulaş bana bu Nuri Alçom eğer duyarsa ben hala seni kolundan tutup alemlere akmadım, parçalar beni parçalar!!!) Ve Ali... Hayret ki yol boyunca gıkı çıkmadı, öyleki en son baktığımızda ikimizde yemek vagonunda karşılıklı "horultu" paslaşarak sızma noktasına gelmişiz... Neyse kulaklarım hala yerinde, teşekkür ederim Alicim

Sn. Gaijin... yok ya ne sayını, ben direk Çağdaşcan diycem bundan sonra... Görmeden önce baktık "bende geliyorum sergiye" falan... Kendisi benim gibi adamı yaptığı yorumlarla oldukça pıstırmış sündürmüş rengimi attırmış olmakla beraber, karşıma geçmekle ve benim gözüme görünmekle asrın hatasını yapmış ve o gözümde canlandırdığı "tek başına dev adam" imajını yerle bir etmiş ve bundan sonra bana yaptığı yorumlarda "ahaahaha peki çağdaşcıııııımmm

Yok yok şaka bi yana, hiç düşündüğüm gibi "antipatik" değil, aksine gayet sempatik gayet cici, kendi halinde bir insan
  Yok yok şaka bi yana, hiç düşündüğüm gibi "antipatik" değil, aksine gayet sempatik gayet cici, kendi halinde bir insan  Senle de tanıştığıma çok memnun oldum
 Senle de tanıştığıma çok memnun oldum  
 Diğer ev sahibi Onur bey var, zarazara58 (58 miydi??) Onu unutursam eminim bir daha yüzüme bakmayacaktır
 Konukseverliğin ve 3 gündür Necat Abi'yle koşturman için seninde eline çok kocaman sağlık! Tanıştığıma çoook memnun oldum
 Konukseverliğin ve 3 gündür Necat Abi'yle koşturman için seninde eline çok kocaman sağlık! Tanıştığıma çoook memnun oldum  
 (Yalnız hesap çok karıştı.. önce dedim yaşa göre sıralama sonra dedim baylar bayanlar...)
Sado Abi hala aklımdasın merak etme
 Barbaros'la konuşcam ayarlıycam hepimizi birgün çıkıp fotoğraf çekmeye, hatta istersen Ankara'dan gelirken benim burdaki modelleri bavula tıkıp getirebilirim
 Barbaros'la konuşcam ayarlıycam hepimizi birgün çıkıp fotoğraf çekmeye, hatta istersen Ankara'dan gelirken benim burdaki modelleri bavula tıkıp getirebilirim   İstemediğin kadar modelin olur
  İstemediğin kadar modelin olur 

Sadullah Abi çok fedakar insan! 206nın arka koltuğunda pencereyle bütünleşip benim rahatlığımı düşündü hep
 Onun dışında sıcakkanlı ve dünya cicisi bir insan. Senle tanıştığıma da çok memnun oldum abi
  Onun dışında sıcakkanlı ve dünya cicisi bir insan. Senle tanıştığıma da çok memnun oldum abi  
 (mmmm başka başka... walla bana bu kadarına helal olsun yine iyi tuttum aklımda... dün akşam ne yemiştim ben?)
Mehmet Hocam bu sefer unutmadım sizi daha zaten Ankara'dayız bi yere gitmiyoruz, sizinle de sık sık fotoğraf avına çıkarız artık, ava giderken avlanmayalımda
 Görüşmek üzere en kısa zamanda Eymir Gölünde
 Görüşmek üzere en kısa zamanda Eymir Gölünde  
 Muratcım bu dediğime sende dahilsin zaten aslında seni sevdiğimden falan değil sırf odtü ormanına girebilm
        tamam tekrar tekrar yüzümüze vurup durma işte yoktuk bizi tanıyamadın allaaa allaaaaa  

profil yazımızı yazamadın
 profil yazımızı yazamadın   

yoktuk yoktuk gelmeyin üzerimize . . .
  yoktuk yoktuk gelmeyin üzerimize . . .  

iftar saati geldi ben kaçar   

birasdan karnım doyacak
 birasdan karnım doyacak  

sevgiyle ve güleryüzle kalın arkadaşlar  

Allah kabul etsin Tualll Bey, afiyet olsun  

oyy ooy oyyy...destan yazmışsın mübarek  oku oku bitmio arada bi tali paragrafı gördüm ama
 oku oku bitmio arada bi tali paragrafı gördüm ama  şapkaya ulaşabilmişsindir inş.
 şapkaya ulaşabilmişsindir inş. 
sergi hakkında benimde sölceklerim:...  

işte tara nın dediğinden.o kadar uzun yazamıcam
 işte tara nın dediğinden.o kadar uzun yazamıcam  okumaktan benimde pilim btti zaten
 okumaktan benimde pilim btti zaten  

zuahaha   Talim şapkaya biliyosun benim kanka bakıcak onu görevlendirdim, artık buldu mu bulamadı mı gitti baktı mı bakmadı mı hiç bilmiyorum bugün kendime off verdim ne şapka ne çekim hiçbişey düşünmek istemiyorum
 Talim şapkaya biliyosun benim kanka bakıcak onu görevlendirdim, artık buldu mu bulamadı mı gitti baktı mı bakmadı mı hiç bilmiyorum bugün kendime off verdim ne şapka ne çekim hiçbişey düşünmek istemiyorum   

pertim çıktı ya 3 günde  

malak gibi iki seksen yatmaya adadım kendimi   

İlgili olabilecek konular
- 

Drivestyle: Arabada Dinlenecek En İyi Bass'lı Yabancı Parçal11 Nis. 2025, 22:35 ebede 059511 Nis. 2025, 22:36
 ebede
- 

Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 0530 Oca. 2025, 14:37 miratcenk 0109330 Oca. 2025, 14:37
 miratcenk
- 

Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 0306 Oca. 2025, 11:41 miratcenk 086906 Oca. 2025, 11:42
 miratcenk
- 

- 

Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk 0119104 Ara. 2023, 21:08
 miratcenk
- 

- 

Fujifilm: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?30 Oca. 2023, 15:35 miratcenk 2199315 Mar. 2023, 10:41
 miratcenk
- 

Mustafa Kemal: Savaşta Ve Barışta Devrim19 Şub. 2023, 21:31 serdar102 078419 Şub. 2023, 21:31
 serdar102
- 

Yapay Zeka: Yoksa Teknoloji İtekliyor...03 Oca. 2023, 19:52 miratcenk 0126003 Oca. 2023, 19:53
 miratcenk
-