Fotoğrafçılık Forumları
Yusufcuk
Serbest kürsüye mi buraya mı açayım diye düşündüm ama herhalde bunun da bir tekniği var diye düşünüp buraya açmaya karar verdim. Yaa bu Yusufcukları nereden buluyorsunuz allahaşkına. Galeriye bakıyorum herkesin bir Yusufcuk fotoğrafı var, bir benim yok. Hayır şundan kokuyorum, site yönetimi bir karar alsa ve "Yusufcuk fotoğrafı olmayan üye olamaz" dese bir tek benim kaydım silinecek gibime geliyor. Ben de yusufcuk çekmek istiyorum. Ne yapmam gerekiyor, bir yardım edin lütfen.
ehuehue dogru herkesde bi yusufcuk fotografi var bende de var,Bir piknik alanına git orda bol agac ve akan su olsun yusufcuklar orda oluyor :D
Bu yusufcuk nam-ı diğer helikopter böceği midir? Kırk yılda bir görürüm onlardan, o da havada. Belli ayları var mı bunların yoğun olduğu?
Yok efecan orada aramıyorum. Orada zaten sürekli yusuf yusuf vaziyetinde olduğu için yusufcuk aklına gelmiyor insanın .
Ödünç Yusufcuk verilir ( makul bir ücret karşılığı )
Uygun fiyata yusufçuk fotoğrafları satılır.
yusufcuk hadi neysede (babam bile cekmiş bitane yalan yok)sankı her kose basında varmıs gibi peygamber boceklerini nasıl buluyorlar anlamıyorum..
bazılarıda odadan ıcerı gırdı cektim falan dıyordu galeride gordum..benım odamdan ıcerı 10 santımlık bısey gırse kafasına sopayı yer valla.en fazla leşinin makrosu olur...bu işin sırrı nedir bende soruyorum..
Yakınlarında sulak alan yada ufak derenin bulunduğu ağaçlık çimenlik yerler yada göl kenerlarında rastlaman olasıdır. Hele de etrafda uçuşan ufacık sinekler varsa(yusufçuklar onlarla beslenir) şansınız daha da fazla demktir.
Kolay gelsin.
Beş kuruş vermem. Herhalde rekabetin bundan daha yoğun olduğu bir piyasa yoktur. Arz çok talep yok. Yüzlerce satıcı var, müşteri bir kişi, ben. Böyle bir piyasada mal satabilir misiniz?
teşekkürler drk_m
İnsan önce "malı görelim" falan der.
- 1
- 2