mehzent
mehzent (üye)
İstanbul / Meraklı

Takı Çekimi ’macro’ Yardım

Arkadaşlar herkeze selam uye tanıtım bolumu aradım fakat bulamadım onun ıcın ılk mesajımda tanıtmak ıstedim kendimi..

İsmim Mehmet İstanbul da yasıyorum Takı Tasarım işi ile uğraşıyorum su an bır sıte yapımı asamasındayım fakat urunlerımı ıstediğim kalıtede bır turlu cekemedım ve fotografcılık konusunda sıfıra yakınım şimdi sizden rıcam gayet kalıtelı bir çekim için galıba takı cıın yakın obje olduğundan Macro cekım die adlandırıyorsunuz buna uygun olarak hangı mekıneyı tercıh etmelıyım yardım alabılırsem cok mutlu olucam ınsallah burada yazısarak bır cok seyıde bu forum sayesınde öğrenicem..
Teşekkürler...

Tarih: 15 Kasım 2009, 18:51 - İp: 94.***.**4.102
facetk
facetk (üye)
İstanbul / Meraklı

Canon EOS 500D alın, iyisinden bir de makro lens alın, Kolaygelsin

#facetk' tarafından 24.11.2009 17:09:13 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 24 Kasım 2009, 15:57 - İp: 79.***.**5.245
tazu
tazu (üye)
İstanbul / Amatör

ben de nikon d90 tercih ederdim.Ama bunun bence fazla bir önemi yok.makro lens kesin lazım.box lazım paraflash lazım.bu tarz çekimlerde objeyi box denilen bezden beyaz kutu gibi tek tarafı açık bir kutunun içini yerleştiriyorsunuz ışığı dışardan veriyorsunuz.ayarlarınızı ona göre yapıp çekiyorsunuz.bu konudaki tek bilgim bu malesef.
aslıda daha bilgili arkadaşlar da var.yardımcı olacaklardır sanırım.

Tarih: 26 Kasım 2009, 00:31 - İp: 78.***.**6.211
fotosuper
fotosuper (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

http://picasaweb.google.com.tr/fotosuper linkinden kuyumcu çekimlerini görebilirsin.

kuyumcu çekimleri için paraflaş ve still life masası ve özel aksesuarları gerekir. bunun bizzat çekim alanını görmeniz ve o ortamda bir müddet çalışmanız gerekir.

altınbaş jival on mücevher ekol gülaylar gibi bir çok üst düzey firmalar için çekimler yaptık. senelerce.

selamlar

[email protected]

Tarih: 5 Aralık 2009, 15:19 - İp: 81.***.**3.66
  • 1