Fotoğrafçılık Forumları
Lutfen Cok Acill
        MERHABA ARKADAŞLAR BEN HP M417 ALMAK ISTIYORUM FAKAT BU MAKINAYI ALDIGIMDA KIŞ FOTOĞRAFLARINI CEKEBILIR MIYIM ? YAGMUR DAMLALARINI NET BICIMDE ALIR MI YADA GUNESIN BATISINI:_? 
 ARKADASLAR NOLUURRR BANA YARDIMCI OLUN YADA 300-350YTL ARASINDA İSTEDIGIM OZELLIKLERE SAHIP MAKINA ONEREBILIR MISINIZ.. 
  LUTFENNNNNNNNNNN    

HP  ye para  vereceksen  bence  birazda  kızılaya bağış  yap  nede  olsa  kara  günde  o  yanımızda  HP  ne  markası  fotografçılıkmı  yoksa  yazıcımı  yani  yazıcıyla  fotoğraf  çekilebiliyormu  yada   öyle  deneme  yapacak kadar  çokmu  paran var.süper  resimler  çekme  hayallerini  bir  bırakıp  ciddiyete  bakalım yani  HP  sizi  bir şakir  eczacıbaşı  yaparsa  şimdi alın...heyecen  yapmayın biraz  bu işin tarihine  bakın lütfen sonuçta  milli  sermaya  gidiyor  siz  hangisine harcarsanız harcayın yazaık yani  

Madem bütçen az 50 ytl daha ver bir Sony S-600 al.Hem adı garanti hem üzerinde Carl Zeiss mercek var hem de teknik yönden üstün.HP markasından çok şikayet duydum.Almadan önce iyice bir araştır derim sana.  

- 1
İlgili olabilecek konular
- 

- 

- 

- 

- 

Acilllll ( Canon 5d Mark 4 Vs Sony A7r2 )11 Nis. 2017, 13:37 anil-sylmz 2435328 May. 2017, 00:54
 akkaymaz
- 

Acilllll ( Canon 5d Mark 4 Vs Sony A7r2 )11 Nis. 2017, 13:28 anil-sylmz 2238312 Nis. 2017, 01:46
 mnafiz
- 

Arkadaşlar Müzik Videosu Çekimi İçin Yardım Acill07 Şub. 2017, 00:37 sedo2000 0189307 Şub. 2017, 00:37
 sedo2000
- 

- 

-