Fotoğrafçılık Forumları
Flu Çekemiyorummm...
canon eos 450 D aldım fakat flu çekemiyorum aldıığım makina nın kitapçığındaki gibi yapıyorum fakat olmuyorr..fotograf komple bulanık çıkıyor ne yapabilirimm
fotograf komple flu cıkıyorsa focus yapamıyorsunuz demektir.
lensin uzerindeki dugmenin AF de olmasına dikkat edin.
lens AF de ama yine olmuyor..
ornek fotograf yukleyebilirmisiniz.
sanırım alan derinliğinden bahsediyor.çünkü flu çekemiyorum demiş. çekeceğiniz nesneye iyice yakınlaşın lensi 55mm'ye getirin , diyaframı iyice açın (5.6'ya getirin) arka planın flu olduğunu göreceksiniz.
#yozkan88' tarafından 22.10.2010 12:53:08 tarihinde düzenlendi.
fotograf komple bulanık çıkıyor
da demiş
olsun fazla bilgi göz çıkarmaz
Işık yetersizdir, doğru pozlama için düşük enstantanede çekiyorsunuzdur, titreşimden dolayı fotoğraf net çıkmıyordur. Şimdi siz peki ne yapmam gerekiyor diyeceksiniz, ben forumu okuyun temel fotoğraf bilginizi geliştirin diyeceğim, siz de bana küseceksiniz, falan filan
konuyu açan arkadaş birşeyler yazsa , meraklandım
netleme mesafesinden yakından netleye çalışıp, manuel netleme durumunda olabilir misiniz?AF'de iseniz aceba istediğiniz obje dışında bir şeye netliyor olma durumunuz var mı diyeceğim ama komple flu diyorsunuz.yada şöyle olabilir; AF'yi al servo seçmişsinizdir siz netleme yapmadan direk deklanşöre bastığınızdan dolayı komle flu çıkıyordur.başka bir şey aklıma gelmedi
lensin odaklama mesafesinden daha yakından cekmeye calısıyor buyuk ıhtımalle arkadas.
birde lütfedip birşeyler yazsa ne hos olacak ama o da yok.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Nikon D5100 Vizör Karanlık Ya da Flu
04 Mar. 2017, 23:25 scsenturk
1431805 Mar. 2017, 20:34
the_photgrpher -
-
-
-
-