xuadrox
xuadrox (üye)
İstanbul / Amatör

Canon Sd700 Teknikleri Hakkında!

Arkadaşlar Canon ixus sd700is digital makinam var bayadır kurcalıyorum ama hala çözemediğim hususlar var mesela bazı modlar var örneğin yavaş senkron nedir ? Veyahüt bu makinada enstantane hızını veya diyaframı ayarlama seceneğim yok mu yoksa ki muhtemelen öyle görünüyo hızlı bir şeyi çekmek istediğim zaman veya alan derinliğini vermek istediğimde bunu nasıl yapıcam. Bir başka husus sonsuz mode bu sadece kırlar bayırlar ıcın mı gecerlı yoksa bir manzara resımındede kullanabılır mıyım ? Nedir tam olarak ne işer yarar ? Makro mesela normal makro sadece çiçek böcek çekmek içinmidir yoksa tam olarak hangı durumlarda kullanılır veyahut digital makro bunuda tam anlamıs degılım son olarakda ael fel gibi durumlar var onlar apayrı zaten mesela deklanşöre hafifçe basıp isoya basarsam kısa bir flash patlatıp ael yada fel gibi bisey cıkıyo ekranda bıseyler yapıyo nedir tam anlamıs değilim aslında sorun kullanma kılavuzunun ingilizce olması bazı kısımlarını anlıyamadım. Şimdilik sorularım bunlar daha kafama takılan şeyler olursa burada sizinle paylaşırım umarım yardımcı olur tşkkürler...

Tarih: 12 Ekim 2006, 23:51 - İp: 212.***.**0.129
xuadrox
xuadrox (üye)
İstanbul / Amatör

Yok mu yaradım edebilecek birileri ?

Tarih: 13 Ekim 2006, 18:47 - İp: 212.***.**0.129
xuadrox
xuadrox (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 16 Ekim 2006, 03:48 - İp: 212.***.**0.129
  • 1