mugek
mugek (üye)
Eskişehir / Amatör

Canon A420 Kullanıyorum

merhabalar
Fotoğraf çekmek çok acemisi olduğum bir konu bu konu hakkında öğrenmek istediğim bi çok şey var eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. CanonA 420 nasıl bi seçim öncelikle bunu sormak istiyorum? Ben hazırladığım sitede kullanmak üzre takı ve yemek fotoğrafları çekmek istiyorum forumun kularallarını tam olarak bilemiyorum acaba çektğim resimlerden buraya ekleyip bu konuda deneyimli arkadaşların fikirlerini alabilme şansım varmı? Son olarakta takı resimleri çekerken karşılaştığım bi sorunum var takılarda kullandığım malzeme genellikle kristal ve netlik problemi yaşıyorum resimlerde bunu nasıl aşabilirim ? İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Tarih: 8 Ekim 2006, 23:32 - İp: 88.***.**3.17
minikmuhar
minikmuhar (üye)
Denizli / Amatör

slm merhaba bende canon a420 almak istiyorum o yüzden size birkaç soru sormak istiyorum.makinanın gece çekimleri nasıl, el titremelerinde bulanıklık oluyormu, pil tüketimi nasıl kaç fotoğraf çekebiliyorusn pillerle cevabınızı bekliyorum.makinadan memmun musunuz tavsiye edermisiniz veye tavsiye edeceğiniz makina varmı.cevabınızı dört gözle bekliyorum. teşekkürler

Tarih: 7 Kasım 2006, 08:31 - İp: 88.***.**7.151
mugek
mugek (üye)
Eskişehir / Amatör

Merhaba ben fotoğraf çekmekte oldukça acemiyim canonA420
kullanıyorum.Yaklaşık 200 resim çekebiliyorum canon A430 ile çektiğim fotoğrafları görmek isterseniz
http://mutfaktaki.com a bakabilirsiniz.Sitedeki bütün resimler canonA420 ile çekilmiştir.

Tarih: 7 Kasım 2006, 18:44 - İp: 88.***.**6.133
  • 1