TAKE
TAKE (üye)
Muğla / Stüdyo Fotoğrafçısı

Konica R1 Veya R2

slm arkadaşlar bugünlerde konika r1 veya r2 minilab almayı düşünüyorum.bu minilabı kullanan arkadaşların tecrübelerine dayanak bilgi almak istiyorum ... bu minilablarda en çok karşılaşılan problem nedir.tavsiye edermisiniz ...özellikle teknik servis arkadaşlardan bilgi bekliyorum mümkünse....meslektaşlarıma hayırlı işler dilerim.görüşlerinizi bekliyorum

Tarih: 23 Şubat 2011, 20:16 - İp: 88.***.**0.45
ulugut
ulugut (üye)
Denizli / Amatör

arkadaş alma derim bende agfa dlab 1 aldım aldığıma bin pişman oldum.bende denizli pamukkale karahyıttayım.bizim buralar sıcak konica sıcağa gelmiyo.alırsanda 2 3 tane klima çalışması lazım.
sana dost tavsiyesi alırsan o makina al 3 sene hiç başın ağrımaz.agfa konica hikaye.paran çoksa fuji noritsu dan şaşma alternatif kiss veya izmitten lider fotoğrafçılığın sattığı tds ve lds marka minilablarda çok iyi türkiyede 100 üstünde makinaları var.çin malı olduğuna bakma çok sağlam herşeyden önce firma çok sağlam firma yetkilisi ender erdoğan ve kardeşleri adam gibi adamlardır.ne söz verdiyse yerine getirirler.agfa konica alırsan internetten parça aramaya çıkarsın.ben bile program aramaya çıktım.gerisini sen düşün.hele toprağım agfa filan hiç girme ben dlab 1 aldım parasıyla filan servis vermediler.en son tartışmamız bu foruma taşındı. hakkında yazdıklarımı kitletti.türkiyeden alınıp aracı firma bana sattı.adamların satışını çekemediklerinden dolayı makinayı geri alıp başka sıfır makina veriyorlar.sırf benimle agfa düsrübütörü mehmet abbanın arasındaki tartışmanın büyümemesi için . sana dedğim gibi fuji noritsu lider fotoğrafçılık tan al makina başın ağrımasın

 

Tarih: 23 Şubat 2011, 22:16 - İp: 78.***.**4.149
TAKE
TAKE (üye)
Muğla / Stüdyo Fotoğrafçısı

sevgili meslektaşım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim....başına gelen olaylardan dolayı geçmiş olsun diyorum dediklerini kaile alıcam....kapsamlı araştırmalar yapıp karar vericem...iyi çalışmalar

 

Tarih: 24 Şubat 2011, 09:25 - İp: 88.***.**7.124
inblue
inblue (üye)
Çanakkale / Firma

Bildiğim kadarıyla R1 20*25-20*30 ebatlara kadar baskı yapıyor.R2 ise 26x38 ebata kadar baskı yapabiliyorsun.ben kullananlarla görüşüryorum makinalarından hem mekanik hem baskı kalitesi olarak çok memnunlar.Baskı kafası da 7-8 milyon baskıya kadar ömrü var.fuji ve noritsu konusunda Ulugut
arkadaşla hemfikirim fakat bu makinalar lazerli ve bildiğim kadarıyla lazer ömrü daha kısa değişimi 8000Euro civarı,bunu da gözönünde bulundurmak gerekir.
Firma konusunda Lider Fotoğrafçılığa güvenebilirsin.Bugüne kadar hertürlü konuda yardımlarını gördüm Ender Bey'le görüşmeni tavsiye ederim kendisi size yardımcı olacaktır.

 

Tarih: 24 Şubat 2011, 11:58 - İp: 85.***.**3.15
pro
pro (üye)
Yozgat / Stüdyo Fotoğrafçısı

R2 Yİ MUTLAKA ALMANIZI İSTERİM BEN MEMNUNUM ANLATAMAM WWW.STUDYOSEDAT.COM.TR

 

Tarih: 27 Kasım 2011, 21:17 - İp: 88.***.**8.228
foto.can
foto.can (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Uyarı

  1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

 

Tarih: 21 Şubat 2012, 17:11 - İp: 78.***.**9.240
  • 1