tutunajans
tutunajans (üye)
İzmir / Firma

Digital Baskı Sistemleri Ve Tercih

MERHABA ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR YAZMIYORUM SADECE GÖZLEDİM VE ŞAŞIRIYORUM. SEKTÖRDE MAKİNA İMALATÇISI TEK KALINCA ÇİN BU BOŞLUĞU DOLDURMAYA ÇALIŞIYOR. ANCAK SADECE LCD SİSTEMLERLE BU YOLA ÇIKIYORLAR. LCD NE YAZIKKİ KURULUMU SON DERECE KARMAŞIK VE SIK SIK UNİFORMITY GEREKTİRECEĞİ İÇİN SİZLERE SIKINTI YAŞATACAK BİR SİSTEMDİR. LIQUID CHRISTAL DISPLAY YANİ İKİ CAM ARASINDAKİ SIVI İLE GÖRÜNTÜ OLUŞTURUP BASMAK SIKINTILIDIR. LAZER SİSTEMDE HEM ALIRKEN HEM İŞLETİRKEN PAHALI VE SEKTÖRÜN DURUMU DÜŞÜNÜLDÜĞÜNDE BAŞA ÇIKILACAK RAKAMLARDAN UZAK OLDUĞU İÇİN BEN DLP SİSTEM ÖNERİYORUM.ANCAK GEL UCUZ HALLEDERİZLERLE DEĞİL BU İŞİ BİLEN FİRMALARLA BU İŞİ YAPMANIZI ÖNERİRİM. BU SİTEDE HAKKINDA ALENEN YADA DOLAYLI ŞİKAYET OLAN FİRMALAR SİZLERİ LAF CAMBAZLIĞIYLA KANDIRMASIN... EN AZINDAN VERDİKLERİ REFERANSLARLA GÖRÜŞÜN. GERÇİ ODA PEK ÇÖZÜM DEĞİL VATANDAŞ X FİRMADAN ALMIŞ MEMNUN DEĞİL AMA SORDUĞUNUZDA MEMNUNUM DİYOR. SORARSANIZ SENİN VESİKALIKLARIN DÖRDÜ AYNI RENKMİ ÇIKIYOR DİYE YOK DİYOR. FOTOĞRAFIN BİR TARAFI NET DİĞER TARAFI FLUMU DİYE EVET DİYOR NASIL MEMNUNİYETSE? EN AZINDAN ALACAĞINIZ MAKİNANIN BİR MUADİLİNE BASKI YAPTIRIN SONUCU GÖRÜN ÖYLE KARAR VERİN.DLP NİN TEK EKSİĞİ BASKI YÜZEYİNİN KÜÇÜK VE KURULMASININ HASSAS TEKNİK DETAYLARI OLMASIDIR AMA EHİL BİRİSİ KURDUĞUNDA SİZE YILLARCA HİZMET EDER. DİKKAT BU HİZMETİ YAPABİLMESİ İÇİN ORTA BÜYÜKLÜKTE BİR İŞLETME OLMANIZ VE GÜNLÜK 300 ADET CİVARINDA MİNİMUM BASKI YAPMANIZ GEREKİR.EĞER BU ADETİ BULAMAZSANIZ BANYONUZ OKSİDE OLUR VE HERŞEY TERSİNE DÖNER. SONRA SİZDE OTURUR AH ORJİNAL ALSAYDIM DEMEYE BAŞLARSINIZ... OYSA HANGİ MİNİLAB OLURSA OLSUN DOĞRU BANYOYU KULLANMADAN YETERİNCE TAKVİYE ALMASINI SAĞLAMADAN SONUÇ ALINAMAZ.GÜNDE 40-50 FOTOĞRAF BASAN BİR İŞLETMENİN ALACAĞI MİNİLAB İSRAFTIR. HEM KENDİNİN HEMDE SATICININ BAŞINI AĞRITIR. PEK YAKINDA DLP SİSTEMİN MİNİLABIN KENDİ OBJEKTİFİYLE BASMASI SİSTEMİ TARAFIMDAN GELİŞTİRİLİP SİZLERLE PAYLAŞILACAKTIR SAYGILAR BOL KAZANÇLAR

Tarih: 14 Mayıs 2009, 10:48 - İp: 85.***.**2.233
serhatpnk
serhatpnk (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

öncelikle dürüst ve acik yorumunuzdan dolayi sizi kutluyorum sizin tercübenize dayanarak ilk basta günde ortalama 50 ad fotograf basma daha sonra bu rakam yüksele bilir ne gibi makine önerirsiniz termaler malum fiyatlar bugün böyla yarin söyle ama minilab olarak düsünmüs olsam ne önerirsiniz dedigim gibi baslangicta ortalama 50 adet bu yükselebilirde simdiden vereceginiz samimi cevabiniz icin tesekürler

 

Tarih: 14 Mayıs 2009, 11:27 - İp: 78.***.**7.190
tutunajans
tutunajans (üye)
İzmir / Firma

ORIGINAL DENEN DIGITAL MINILABLARIN FİYATI MALUM. İKİNCİ EL ALINCADA NE ZAMAN LAZERİNİN BİTECEĞİ VE İŞLETME MALİYETLERİ MEÇHUL. BU SİTEDE TANIDIĞIM BİRİSİ HESAPLI DİYE LAZERİ BİTMİŞ MAKİNAYI SATTI. ALANA HAYIRLI OLSUN AMA BU BEN KURNAZIM PAHALI SATAR UCUZ ALIRIM MANTIĞI BANA ETİK GELMİYOR. GELELİM SİZİN SORUNUN CEVABINA: EĞER İŞ KAPASİTESİ TANKI 10 LT OLAN BİR MAKİNAYI DOYURACAK HALE GELİRSE SFA 238 YADA 248 VEYA NORİTSU 1501 KONİCA 808 OLABİLİR. ANCAK İŞİ BİLMEYEN BİRİNDEN BUNU ALIRSANIZ PARANIZIN ÇÖPE GİTMESİ BİR YANA DERT SAHİBİ OLURSUNUZ MAKİNA ALACAĞINIZ ZAMAN BENDEN ALMANIZ ŞART DEĞİL MUTLAKA DANIŞMANIZI TAVSİYE EDERİM. TEL 0532 2162539 HAYIRLI İŞLER BOL KAZANÇLAR

 

Tarih: 14 Mayıs 2009, 22:51 - İp: 88.***.**8.206
-olympos-
-olympos- (üye)
Antalya / Stüdyo Fotoğrafçısı






,

 

Tarih: 14 Mayıs 2009, 23:27 - İp: 85.***.**7.12
serhatpnk
serhatpnk (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

vermis oldugunuz cevap icin tesekür ediyorum tutunajans kararimi verdigimde sizi mutlaka arayacagim

 

Tarih: 15 Mayıs 2009, 09:40 - İp: 78.***.**1.47
mertcolor
mertcolor (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

SLM ARKADAŞLAR ACELE SEVİS İÇİN TERMAL BASKI MAKİNASI ALACAM MAKİNASI VE 15-21 KARTI UCUZ HANGİ MAKİNAYI TAVSİYE EDERSİNİZ..SAYGIARIMLA

 

Tarih: 18 Mayıs 2009, 21:16 - İp: 78.***.**9.42
zeiss-ikon
zeiss-ikon (üye)
Manisa / Meraklı

Büyük Harfle yazmak nette forumlarda hem yasaktır hem sayğısızlık olarak adlandırılır inanın gözü yordu yazınızı okuyuncaya kadar Lütfen daha dikkatli olacağınızı temenni ediyor sayğılar sunuyoruz.

 

Tarih: 6 Haziran 2009, 19:39 - İp: 78.***.**4.41
tutunajans
tutunajans (üye)
İzmir / Firma

Büyük harfle yazınca daha rahat okunabileceğini düşünmüştüm. Kırklı yaşlardan sonra küçük yazıları görmek için genellikle yakın gözlüğü denen aksesuarı kullanmak gerekiyor. Bu yüzden rahat okunması düşüncesiyle yazılan yazı eksi puan aldı. Bense bu istekten sonra en azından fikrinizi beyan etmenizi yada bizimle bilgilerinizi düşüncelerinizi paylaşmanızı dilerdim. Malum forum sektördeki kişilerle bilgi deneyim paylaşma yeridir .

 

Tarih: 7 Haziran 2009, 10:44 - İp: 85.***.**0.51
konyafoto
konyafoto (üye)
Konya / Stüdyo Fotoğrafçısı

Uyarı

  1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

 

Tarih: 3 Ekim 2009, 17:38 - İp: 88.***.**8.253
  • 1