Fotoğrafçılık Forumları
D Carrier Yardım
d carier kullanan ve d carierde uzman olan ustalardan yardım istiyorum kullandıgım d carierde bi türlü çözemediğim sorunum, fotograf baskısında bazı yerların açık bazı yerlerin koyu cıkması ekeldiğim fotograftan ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınızdır. bu sorunu nasıl çözebilirim acil yardım.

#rsoyturk' tarafından 16.03.2008 12:12:24 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 16 Mart 2008, 12:04 - İp: 78.***.**7.29
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
İlgili olabilecek konular
-

-

Fotoğraf Koleksiyonu Nedir? Ve Nasıl Yapılmaz?
14 Eki. 2025, 12:48 miratcenk
029114 Eki. 2025, 12:48
miratcenk -

-
-

İnsani Tanıklığa Sırça Köşklerden Yapılan Eleştiriler
01 Eki. 2025, 12:33 miratcenk
029501 Eki. 2025, 12:34
miratcenk -

Capa'yı Övmeye Değil, Gömmeye Geldim...
21 Eyl. 2025, 15:19 miratcenk
051421 Eyl. 2025, 15:19
miratcenk -

-

-

D7000 Otomatık Modda Cekım Yapmama Nedeni Nedir
05 Eyl. 2024, 22:41 e.koksal
4116001 Eyl. 2025, 21:44
hsyntk46300 -
