dodo1972
dodo1972 (üye)
İzmir / Amatör

Panasonic Lumix Ls2 Digital

merhaba arkadaşlar;
ben forumunuza yeni üye oldum. Amacım bütçeme uygun bir digital fotoğraf makinesi almak. teknosa'da taksit imkanı iyi olduğu için oradan inceliyorum makineleri. 300 ytl kadar amatör bir kullanıcı için önemli olan kaliteli resim çekmek. Panasonic lumix LS2 modeli, sanyo vpc-s60, samsung s500, hp m525 veya nikon coolpix L3 modeli.
Sizden ricam bu modelleri kullananlar veya bu modeller hakkında bilgi olan arkadaşların bana yardımcı olmasını istiyorum. Eğer elinizde bu modellerle ilgili çekilmiş foto örnekleri varsa benim özel mailime veya bir linki varsa onu yazarsa çok sevinirim.
Bu konuda ne kadar çok fikrinizi yazarsanız benim için o kadar çok yardımcı olmuş olursunuz.
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Tarih: 6 Kasım 2006, 12:17 - İp: 85.***.**5.177
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili dodo,
Bir fotograf makinensini anlamak için onunla çekilen fotolara bakmak ve ona göre değerlendirmek sana göre bir iş olmadığı gibi o fotografları sana gönderecek kişiye göre de bir iş değildir.
Çünkü benzer ışık koşulları benzer manzara gibi bir çok faktörün bir araya gelmesi lazım.ayrıca bu makinelerin hepside aynı kişi tarafından kullanılmış olması gerekirki makinelerin performansı kullanıcının tecrübesine göre değişmesin.
Bu durumda sana önreceğim makine burda sıraladıklarından HP OLYMPUS ve KODAK markalarının dışında kesene en uygun olanını gönül rahatlığıyla alabilirsin.

 

Tarih: 6 Kasım 2006, 14:03 - İp: 81.***.**9.101
  • 1